Hoi meiden,
ik heb net al lasagne gemaakt voor vanavond. Normaal maak ik het gewoon 's avonds voor we gaan eten, maar nu heb ik het dus al voorbereid en in de oven zitten.
wat is het handigst om vanaaf te doen…nog ff 10 minuten extra in de oven? (heb hem nu op 20 min ipv 30 min) of nu volledig 30 min laten garen en dan vanaaf opwarmen…
wie heeft de beste tip…thnxxxxx :-* :-* :-*
Kan allebei maar ik zou kiezen voor die 10 minuten extra…
ok thnx…dus het was zo dom nog niet bedacht :think: voelde me al een btje blond om deze vraag te stellen :oops: :oops:
dan doe ik wat ik in mn hoofd had…en vanaaf de oven nog ff aan en 10 min erin… :-*
ik zou het idd ook in de oven opwarmen.
Ik heb het eenkeer gedaan in de magnetron en dat werd een hele vieze kleffe boel :sick:
Ik zou de lasagne vanavond afmaken, dus wat langer in de oven zetten.
Als je het nu afbakt en vanavond opwarmt, heb je van die opgedroogde saus en klef gehakt. :sick:
Ik maak het ook wel vaker eerder klaar.
Ik doe de lasagne dan nog niet in de oven, een half uur voordat we gaan eten zet ik het dan ik de oven.
@t.a.m wrote:
Ik maak het ook wel vaker eerder klaar.
Ik doe de lasagne dan nog niet in de oven, een half uur voordat we gaan eten zet ik het dan ik de oven.
dat zou ook mijn keuze zijn.
als je het vanavond 10 minuten in de oven doet, is het denk ik ook niet echt warm…