laptop aanschaffen

Ik wil een laptop 8)Dit wil ik al heel lang en onze comp begint echt serieus te verouderen (is al 4 jaar). Voor simpele dingen is het een prima computer, maar serieus surfen, joeptoepen en bloggen toch traag.Waar moet ik op letten bij mijn keuze?

Ik wil in ieder geval 4 G geheugen. We krijgen draadloos internet, volgens mij zit er tegenwoordig toch standaard een netwerkkaart (heet dat nog zo?) in die daarvoor geschikt is, toch?

Ga ik voor windows 7?

Merk? Welk merk niet?Ik heb net een kast verkocht voor 500 euro, dus tis leuk als ik daar een laptop van kan kopen. Iets meer mag ook, maar ik ga echt geen 900 euro uitgeven aan een laptop.

Wij hebben een Acer met Windows Vista :thumbup:

Daarvoor hadden we een Thosiba, was ook wel ok.Succes!!

HIer ook inmiddels al 2 jaar een Acer met vista, prima ding !!

ik zou kiezen voor een hp of compaq :thumbup: Een pak en bel (packard bel :mrgreen: ) zou ik absoluut niet doen, is gewoon geen goede kwaliteit (das mijn mening)

Netwerkaart is idd standaard tegenwoordig…Wel heb je er een draadloze router/modem nodig…

Windows 7 is volgens mij nog niet uit voor consumenten, maar vista voldoet ook prima hoor!! En ik zou kiezen voor een intel processor (let wel op de verschillen tussen de duo versies) en dus niet voor een celeron of dergelijke…Succes!!

wij hebben een Toshiba.

Prima prijs-kwaliteit verhouding! :dance:

Nee geen Packard Bell idd :thumbdown:

Erg slecht…

(Heb alleen evaring met een gewone computer van hun.)Zullen de laptops van Dell ook wat zijn?

Die zijn niet duur toch?

packard bell wordt hier al packard hell genoemd, dus die wordt t niet 8)@ claudia, we krijgen idd een router.thanks iig. Vind het echt lastig te kiezen, veel bomen in het bos.

Ik zag iets leuks van Samsung, maar iemand zei dat dat niet goed is. En zei te kiezen voor merken die al heel lang computers/laptops maken. Compaq en Toshiba noemde hij volgens mij :think:nog meer ervaringen?

Hier een heel tevreden Acer gebruiker! Overigens ook met Vista :thumbup:

hier toshiba en vele om ons heen ookals deze volgend jaar vervangen wordt wordt het zeker weer een toshiba

Heeft iemand ervaring met deze Toshiba L350-24X?

Morgen is er een leuke aanbieding :wink:

Hier een MacBook, heerlijk ding!

Over twee weekjes komt windows 7. Zou daar dan op wachten als je toch een andere wilt.

wij hebben een fujitsu siemens met vista, en hij bevalt ons super.succes met je zoektocht.

Zelf heb ik 2e hands een Acer en vind zelf de accu vrij kort meegaan… op snoer gaat ie wel goed mee.Hub heeft een Samsung ( denk nu 2-3 maanden oud ) en hij vind hem perfect, 500 euro heeft ie gekost. Batterij gaat stuk langer mee dan mijn acer, maar goed dat was dan ook een krijgertje :wink: Het is wat je ermee wilt doen… Packard Bell is idd drama. Hub had een HP hiervoor en die had op een gegeven moment ook wat kuren na 4 jaar…succes met je keuze!groetjes,Louise

ik heb een Toshiba gekocht :dance:

L300-29U, een 15,4" (breedbeeld)Op dit moment ben ik aan t internetten op mn nieuwe laptop. :dance:

ben er blij mee. Hij is mooi, stil en snel.