Kindje op komst banners

Klik hier om naar de banners te gaan.Kindje op Komst indicatorenKindje op Komst indicatoren Via deze pagina kun je de keuze maken uit enkele indicatoren. Op verzoek van vele van onze bezoekers hebben wij deze indicatoren gemaakt! Je kunt ze echt overal gebruiken, in het Kindje op Komst forum, op je eigen website, in je emails en zelfs op een ander forum kun je de indicator gebruiken. De mogelijkheden zijn zo goed als onbeperkt.De uitgerekende datum indicator

De leeftijdsindicator

De cyclus indicatorUitgerekende datum indicator

Ben je zwanger en vind je dat iedereen dit hoort te weten? Gelijk heb je!!! Met de Kindje op Komst zwangerschapsindicator kun je overal kenbaar maken hoever je in je zwangerschap bent en hoe lang nog te gaan. Klik hier om je eigen uitgerekende datum indicator aan te maken.Jouw indicator kan er bijvoorbeeld zo uitzien:

Leeftijdsindicator

Is je kindje al geboren en wil je ook een indicator gebruiken? Geen probleem! Speciaal voor jou heeft Kindje op Komst een indicator gemaakt die de leeftijd van je kindje weergeeft. Uiteraard kun je ook de naam van je kindje invoeren. Het is met deze indicator zelfs mogelijk om je eigen leeftijd weer te geven… Ook deze indicator is net als de zwangerschapsindicator bijna overal te gebruiken. Klik hier om je eigen leeftijdsindicator aan te maken.Jouw indicator kan er bijvoorbeeld zo uitzien:

Cyclus indicator

Wil je exact weten hoe je cyclus verloopt? Wanneer zijn je vruchtbare dagen? Ben je misschien zelfs al overtijd?? Speciaal voor onze bezoekers maakten we deze cyclus indicator. Net als de andere indicatoren kun je ook deze overal waar je maar wilt toepassen.

Klik hier om je eigen cyclus indicator aan te maken.Jouw indicator kan er bijvoorbeeld zo uitzien:Met vriendelijke groet,

het Kindje op Komst team.