Keuringsdienst van waarde

Het is nu op TV, het gaat over probiotica in producten als Yakult, Vifit ed.en het is weer heeeeeeeeeeeeeerlijk verhelderend! :lol:

wat vind ik dit toch een :thumbup: programma! 8)groet!

hazze

Geweldig programma!Ik heb laast een herhaling ziten kijken over het speelgoed van het jaar 2006… die helicopter die niemand van de grond af wist te krijgen… zelfs een ervaren man niet onder het oog van de importeur. die ging mooi met de billen bloot.Of die aflevering over Ham… blegh als je ziet wat ze in zown fabriek ermee uithalen :? :shock:

Geweldig programma, het is inderdaad heel verhelderend en soms ook misselijkmakend :slight_smile: Wel fijn dat dit soort programma’s bestaan, hulde :thumbup:

Echter zoiets als de smaakpolitie mag van mij wieberen…

Ow ja, die Rob of heet het ookeensweer…

Neejj hier worrik nie vrolijk van, eg nie…

Als ik al hoor, word ik al agressief… grrr

:twisted:Maar keuringsdienst van Waarde, echt top

vergeet steeds te kijken of het op te nemen :frowning:vindt het zeker een spraakmakend programma breng een hoop aan het licht

ik heb het dus niet gezien en heb net 2 dagen geleden voor het eerst

Yakult in huis gehaald…is dit geen goed spul dan?

denk dat we de uitzending wel op uitzending gemist kunnen zien

ik zit het nu te kijken:gemaakt uit poep-bacterien :mrgreen:het werkt tegen diaree :thumbup:

heb je geen last van je stoelgang kan het diaree opwekken :shifty:

het zou weerstand kunnen geven, maar daar is geen bewijs voor…een appel met zijn voedingsvezels en vitamientjes doet hetzelfde :lol: 8)echt een aanrader om te kijken , zeker voor je portomonaie :wink:

http://www.uitzendinggemist.nl/index.php/aflevering?aflID=6034672&md5=7cb0bb65a71993601c72f711f8dd3de46 keer zo zoet als cola :shock: :o

dat het mierzoet is was ik al achtergekomen ja :sick: dus het doet letterlijk geen (drol) voor je…oke duidelijk dat kan ook weer de vuilnis in dus…thankssssssssssss :thumbup:

Ik heb hem nog niet gezien (kan nooit filmpjes afspelen van uitzendinggemist; vanavond toch even met mijn mannetje over hebben of daar verandering in kan komen :roll: )Maar… dit roep ik dus al jaaaaren. Dat die drankjes dus niet werken.

Het betekent overigens niet, dat probiotica in het algemeen onzin zijn. Je moet alleen wel de goede hebben… en dan nog een zonder suiker!Maar yakult en al die drankjes, nee, daar moet je geen wonderen van verwachten!

Oh ik kijk dit programma ECHT NIET…Als ik dat doe, eet ik niks meer.

Ben daar zo gevoelig voor, zit allemaal tussen mijn oren, ik weet het :roll: Ook de smaakpolitie kijk ik niet.BahIn deze ben ik een grote struisvogel, met veel plezier :stuck_out_tongue:

@Guusje wrote:

ik zit het nu te kijken:gemaakt uit poep-bacterien :mrgreen:

een appel met zijn voedingsvezels en vitamientjes doet hetzelfde :lol: 8)
Daarom neem ik en veel van mijn kennissen ook gezonde Probiotica met EKO certificaat gefermenteerd uit Fruit en groenten en vrij van Pesticiden en andere rommel waar je kind alleen maar allergien van krijgt.
Zuurkool is er ook zo een, maar dan heb je maar een Hoofdstam.
In die poep drankjes zit maar 1 of een enkele onderstam.

http://www.GezondeProbiotica.nl
Bericht van de Producent:
In-Liven is the result of over 20 years research & development. The bacteria are produced from fruits and vegetables
and not fast-tracked from faecal matter.(b.v. Dus niet uit  Dierenmagen of uitwerpselen in tegenstelling tot bepaalde pilletjes en drankjes) Contains significant enzymes, vital amino acids and a broad spectrum of essential nutrients.

Ik heb het tijden geleden een keer gezien toen het ging over hoeveel suiker er in allerlei kinderhapjes zat. Ik heb spontaan nooit meer danoontje gekocht. Lasse krijgt wel gewoon vla uit een pak ofzo.En voor nummer gaan we wederom weer zelf fruithapjes maken.