Joepie! Maandag weer naar school

Hoewel, van ene kant joepie… soms dan is het hier een oorlogsgebied met die twee, ruzie maken over het kleinste stuk speelgoed, kleine broertje kliert, grote broer irriteert zich en zet de tegenaanval in :roll: sjuchtVan de andere kant, die heerlijke luie ochtenden, niet het geren en geleef op de klok…Op naar de volgende vakantie dan maar!! :lol:

jan hoeft dinsdag pas.

ze gaan maandag de lokalen inrichten voor de nieuwe groep.

( nu is er een groep 1 en een groep 2, dan komt er groep 1, groep2, groep 1/2)

jan komt in de splitsgroep ( is de 1 naar jongste van groep 2)tegen de tijd dat het mei is, hebben ze hier 75 kleuters,…hij komt nu in een groep van 26 kinderen en zat in een groep van 33vind het ook wel lekker hoor dat hij weer naar school gaat

alleen dat vroeg uit bed ,…

Ik ben ook blij voor de jongens dat er maandag weer school is. Ze zijn erg zoet geweest voor hun doen, maar school vinden ze toch erg leuk en de dag is dan wat duidelijker voor ze. En voor ons weer even de handen vrij! :mrgreen:

Arvid begon zich ook al te vervelen… Van mij had het nog wel even mogen duren, moet nu zelf maandag ook weer naar school…Over 6 weken is het alweer vakantie, whoooohooooe, dan gaan we ook een paar dagen weg, dus hoop dat die tussenliggende periode maar lekker snel voorbij gaat.