Is dit erg?

Luuk is ziek, snotverkouden, koorts enzovoort, maar nou wilde hij z’n fles net niet, is dit erg, kan het kwaad? Ik denk zelf van niet, omdat hij zich gewoon niet lekker voelt, maar ja, wil het natuurlijk wel even zeker weten… :roll: :wink:

nee tis niet erg

tygo drinkt af en aan vanaf zijn 7e maand ook geen melk meer (helemaal dus niet meer)ik geloof dat ze met 8 maanden aan 500 cc zuivel moeten komen,

met danoon/yoghurt/vla enzo erbij dus.met 11 maanden was dit minimaal 300ccnu drinkt ie soms toch weer genoeg

en soms niet.maar 1 fles niet willen maakt echt niet uit.

ze geven vanzelf wel weer aan als ze weer dorst/honger hebben

uh ja, wat wil je er aan doen? Je kunt het moeilijk met geweld naar binnen duwen he :wink: Maar ik denk echt niet dat ie die ene fles niet kan missen. Is dit trouwens de eerste keer dat ie weigert te drinken, gezien je vraag? :shock:Dikke kus voor het zieke mannetje in ieder geval. En als ie echt hogner heeft, komt ie straks wel weer hoor!

Ja, dit is de eerste keer… :oops: (Hij is niet voor niks zo dik! hihi Nee, dat komt door de bv.)Ik heb ook zoiets van, komt hij vanavond, dan mag hij van mij nog wel een fles hoor. En, o ja, op een gegeven moment moet deze fles er ook een keer af hé.(Hij slaapt tenminste, dat vind ik al heel wat. :wink: )