Innestelingsbloeding en buikkrampen?

Aankomende maandag zou ik weer ongesteld moeten worden. Nu had ik gisteren een lichte bloeding dus ik dacht direct aan een innestelingsbloeding. Maar nu had ik gisteren ook wat menstruatiekrampen en vandaag ook een wat zeurderig gerommel in mijn buik. Dus daardoor mijn twijfel of het wel een innesteling is. Bij mijn dochter had ik ook een bloeding maar die krampen kan ik me niet herinneren. Weet iemand of die krampen wel of niet vaker voorkomen bij een innesteling?Ik snap dat niemand kan zeggen of ik al dan niet zwanger ben hoor en dat ervaringen van de één niet betekenen dat het bij mij hetzelfde is. Maar ben gewoon benieuwd. En, oké, oké ik biecht op, erg ongeduldig. Pfff kan maandag pas testen :wink:Alvast bedankt voor jullie reacties!

Er zijn mensen die zo hun innesteling ervaren, dus het zou kunnen.

Helaas moet je nog een week wachten tot dat je bevestiging krijgt, of niet.Succes, en ik duim voor je :pray: :pray:

Dank je. Dat wachten duurt altijd lang hoor voor je gevoel. :slight_smile:

Krampen zijn inmiddels weg weg, heb nu wel regelmatig steken in mijn zij en een wat “gespannen” gevoel in mijn buik. Spannend hoor :shifty:

kom gezellig meepraten op het test-topic, ik moet ook nog een week tot mijn NOD en voel ook steeds krampjes alsof ik ongesteld moet worden…