Iedereen bijelkaar proberen te houden

Samila is de laatste tijd heel erg bezig met iedereen bij elkaar te houden.Papa mag niet naar het werk, want dan mist ze em zo.

Haar vriendinnetje mocht niet op vakantie, want die mist ze nu elke dag.

ze wil eigenlijk morgen niet naar opa en oma te logeren omdat ze dan papa, mama en Isana zo mist…Is dit normaal als je 3,5 jaar bent? Denk t wel he?

Alleen een beetje lastig.

Jaimy heeft dat ook. Vooral sinds haar broertje geboren is.Om maar iets te noemen. Laatst gingen opa en oma met alle kleinkinderen naar de dierentuin. Jaimy wilde niet mee. Ze wilde bij ons blijven en vooral bij Sem.Uit logeren wil ze ook niet want ze wil bij ons blijven.Het kan soms wel eens lastig zijn. Maar ach dat gaat vanzelf wel weer een keer beter.

Ben benieuwd hoe t gaat om haar morgen bij opa en oma achter te laten…

Het werd dus helemaal niks.

En maar huilen, gewoon hysterisch.

Nee, Sam heeft vannacht gewoon in haar eigen bedje geslapen.

Zal wel een periode zijn…

Ik denk ook dat het een periode is en die gaat vast een keer weer over. Maar wanneer???

idd wanneer?!

Emma wordt volgende week 6 en die heeft nu voor het eerst een nachtje bij pake en beppe gelogeerd… willemijn ook meteen mee… die is 3… maar ja wat haar grote zus doet moet zij ook… :smiley:emma heeft het altijd al gehad eigenlijk… mist alles en iedereen en wil nooit ergens slapen zonder mij… tot gisteren dus…dit biedt voor ons weer voorzichtige mogelijkheden :smiley:

Samila had er eerst geen last van. Ik is vlak voor haar 2e verjaardag voor het eerst uit logeren geweest.

Isana was vijf maanden toen ze voor t eerst ging logeren.