ideetjes kado om te vertellen dat het een meisje/jongen is?

HalloWij willen graag na de echo 30 sept onze ouders een klein kadootje geven roze of blauw om te vertellen wat het word.gewoon iets kleins .

Heb alleen even geen idee wat, kom er gewoon niet op .

Iemand een leuk idee ?

doosje muisjes ingepakt? ( blauw of rose natuurlijk)

Slagroomsoesjes dopen in chocolade en dan even wachten tot het een beetje opdroogt en dan in de juiste kleur muisjes doen. En dan gezellig op visite gaan natuurlijk! :mrgreen:

Roze of blauwe sokjes?

nee ik wil iets leuks wat ze kunnen bewaren of gebruiken dus niks om op te eten ofzo.ben aan denken aan een slabje met hoera ik ben een meisje/jongen

maar eigenlijk nog iets origineler

de echofoto ingelijst in een rose of blauwe lijstje?op mijn echo’s is heel duidelijk een pieletje te zien… dat maakte het voor opa hier helemaal indrukwekkend haha.die keek eerst 4min heel stil en keek toen glunderend omhoog : t is weer een menneke he!! ofniet? ofniet? ja toch?

wij hebben een spaarvarkentje gekocht met blauwe sterretjes en een blauw kroontje en er staat op little prince daar zit een kaartje bij in een ster vorm waar op staat “a star is born” daar hebben we bij gezet it’s a boy en aan de binnenkant Devano want zo gaat onze kleine prins heten.

leuk charity :mrgreen: :mrgreen: