huidverkleuringen

Ik ben van mijzelf best heel donker, donker haar bruine ogen, wordt erg snel bruin in de zon (ben een melkfles, maar dat heeft met zonneallergie te maken :? )Onder invloed van mijn zwangerschappen heb ik echt heel veel huidverkleuringen gekregen.

Zwangerschaps streep op de buik, enorm groot tepelhof, verkleuringen in mijn liezen, knieholtes en oksels

Ze zijn op de zwangerschapsstreep op mijn buik allemaal blijven zitten helaas.

Vooral de bruinige waas in mijn oksels word me een doorn in het oog, het ziet er gewoon een beetje viezig uit.Desmée is vorige week inmiddels 2 jaar geworden, en het is dus nog steeds niet weggetrokken.

En nu vraag ik me af, gaat het nooit meer weg en zo ja kan je er iets aan doen zodat het wat minder wordt.Ik heb dus al zo’n soort deostick gevonden van South Beach bijv, maar werkt dit?

Iemand ervaring, zal toch niet de enige zijn met een melanine overschot.

Voor zover ik weet verdwijnen pigmentvlekken niet zomaar. De Aziatische peelings die ik bij de schoonheidsspecialiste krijg helpen hier ook tegen (ik heb ze niet, krijg die peelings met een andere reden), misschien eens met zo iemand de opties bekijken?

Investeren in een bezoekje schoonheidsspecialiste, wanneer die niet iets voor je kan betekenen kun je altijd nog vragen of de HA je een doorverwijzing dermatoloog wil geven. :thumbup: Vermoed dat als ze na 2 jaar nog niet weg zijn dat het hooguit nog wat zal vervagen maar niet helemaal weg zal gaan. Een litteken bv is gemiddeld ong 5 jaar voor nodig voor het herstel duidelijk is en het niet veel verder zal herstellen. Ben een paar keer onder het mes geweest en telkens duurde het tussen de 5 en 7 jaren voor het daarna niet echt meer veranderde.