hoes Ektorp bank

Wij willen graag de Ektorp bank van de IKEA.

Helaas heeft de IKEA de kleur eruit gemikt die wij graag wilden…Nu wordt de kleur in 3 zits formaat aangeboden op MP.

Achteraan gemaild, hij is nog nieuw in de verpakking en mochten we het eens worden over de prijs, dan hoeft die niet verstuurd te worden, dus kunnen we hem eerst zien.Alleen… wij willen de gewone 3 zits, IKEA heeft van Ektorp ook nog een slaapbank, die er als bank hetzelfde uitziet.Nu heb ik gevraagd of het om de 3 zits ging en niet om de slaapbank.Antwoord het is de Ektorp Pixbo hoes. Als ik zoek op de site van IKEA is dat dus voor de slaapbank. Past die hoes ook om de gewone 3 zits? (kan me zo voorstellen dat de slaapbank hoes wel om de gewone zou kunnen passen, maar de gewone niet om de slaapbank ivm uit kunnen klappen, maar of dat ook zo is?)Dus wie heeft er een Ektorp bank en weet dit?

Eventueel een mailtje naar ikea?

Die Pixbo hoes bij welke versie van de Ektorp slaapbank hoort die?

want je hebt namelijk drie slaapbank versies van de Ektorp namelijk de Lovas, Murbo en de Havet.

Dit zijn allemaal 3 persoons slaapbanken van de Ektorp serie.Wij hebben ook de Ektorp 3 pers. bank en vrienden van ons hadden nog een hoes over van de Ektorp slaapbank Lovas.

De hoes paste helaas niet :frowning:

De slaapbank was namelijk breeder, dieper en hoger dan onze 3 pers. Ektorp bank…

nou inmiddels sluitend antwoord van de IKEA… dat gaat niet werken helaas…

En ben hem nog nergens anders tegen gekomen.

Op MP en Ebay worden vooral hoezen aangeboden voor de slaapbank.Dat wordt dus eerst weer orienteren op een andere bank :thumbdown: