hoe verloopt cyclus na verwijderen eileider??

Hallo,Ik hoop dat er hier iemand is die mij wat duidelijkheid kan geven, heb via het ziekenhuis weinig info gekregen nadat 3 weken geleden mijn rechtereileider is verwijderd na een buitenbaarmoederlijke zwangerschap.

Op dag 16 had ik een positieve ovulatietest en die hebben we gewoon benut. Nu zit ik op dag 23 vanaf gisterenavond heb ik wat last van bruinige afscheiding alsof ik ongesteld ga worden. Het zou natuurlijk ook om een innestelin gaan maar daar durf ik niet op te hopen.

Ik denk namelijk dat het misschien te maken heeft met het feit dat het eitje misschien wel rechts is gesprongen en dus toen in mijn buikholte is verdwenen en nu misschien wel mijn lichaam verlaat?

Is er iemand die hier ervaring mee heeft? Hoe verloopt een cyclus dan? Merk je het verschil in menstruatie wanneer het eitje rechts of links is gesprongen?

Een heel verhaal maar ik weet alleen dat wel gewoon je baarmoederslijmvlies opgenbouwd wordt etc. en je daar dus gewoon ongesteld van wordt maar wat gebeurd er dan met het eitje dat dus in je buikholte verdwijnt?Hoop op reacties,

Groetjes

Ineke

Mijn gyn gaf vandeweek aan dat dat eitje opgenomen word door je lichaam, het breekt het vanzelf af! Als je menstrueerd is het toch vooral baarmoederslijmvlies dat afgestoten word…sterkte!

Hallo InekeBij mij is 4 jaar geleden een eierstok verwijderd ivm met een cyste en een jaar later ben ik zwanger geraakt.Voorts heb ik geen verandering in mijn cyclus gemerkt. Dus ook niet of het eitje links of rechts sprong.Verder wens ik je succes om zwanger te worden !!Annamarie

Hoi meiden,Bedankt voor jullie antwoorden. Inmiddels zijn we al een ruime maand verder en ben ik momenteel ongesteld. Geen verschil inderdaad. Deze maand is het eitje rechts gesprongen, dit was te zien op de echo bij de nacontrole. Vorige maand was het links. Duimen dus weer voor deze maand!!Liefs

Ineke

hoi,ook ik pakte na operaties aan mijn eileiders mijn cyclus exact weer op wel merk ik dat ik meer last heb van de verschijnselen voor het ongi worden. meer last van mijn rug en buikpijn voorheen had ik dat nooit.

Maar goed mis dan ook beide eileiders 1 door een bbz en de andere omdat die ook afgesloten was.

Hebben ze bij jou gecontroleerd hoe het met de overgebleven eileider is gesteld?Succes met allesShouka

Hoi,Nee, hebben ze niet gedaan. Gaat de gyn pas doen wanneer het na een jaar nog niet weer gelukt is. Wat hij zo kon zien zag het er wel goed uit. Wel jammer dat ze dat niet meteen ook doen wanneer je toch onder narcose bent.

Hoelang is het bij jou geleden? Je bent inmiddels nog niet zwanger?Groetjes

Ineke

hoi,Bij mij hebben ze toen direct gekeken, maar hebben ze hem er niet uitgehaald de bbz was al in zo’n vergevorderd stadium dat ze al blij waren als ik de operatie zelf zou redden. een half jaar later hebben ze de tweede eruit gehaald. Nu zijn we 1 jaar en 2 ivf behandelingen verder.Wel alle 2 de keren zwanger geweest maar toch in een vroeg stadium weer mis. Op naar poging 3.

Hoop voor jou dat eileider 2 in orde is.Gr Shouka

Jeetje zeg! Hoop dat het deze poging zal gaan lukken!! Tja, ik was in 1e instantie ook vooral blij dat het met mij goed afgelopen is, had inderdaad veel erger gekund. Ook had ik ‘geluk’, dat ik nu zo snel voor de 1e echo was geweest, door dus die 1e miskraam. Anders was het ook een acute situatie geworden. De dag van de operatie was mijn eileider al opgengebarsten maar ik had nog helemaal geen pijn o.i.d. toen dus 8 weken en 2 dagen.

Maar we houden hoop!Groetjes

Ineke