hoe lang achter elkaat daktarine gebruiken?

even een vraag…

wij kampen nu al een aantal weken met spruw

tenminste, bij mij komt het steeds weer terug

Xander krijgt dus nog steeds daktarine, maar ik vraag me af hoe lang je dit mag door gebruiken.

heb gewoon zonder weerwoord een nieuw recept gekregen vorige week van de dokter, maar we gebruiken het nu al zo’n 4 weken.

wet iemand dit? ik vroeg het me ineens af

gebruik jijzelf ook nog steeds daktarin? en was je voortdurend alles uit met azijnwater enz?

Het komt wel voor dat daktarin gewoon niet aanslaat. Je zou dan een ander middel moeten overwegen. Ik neem echter wel aan dat zolang de huisarts het voorschrijft het geen kwaad kan voor je uk.

ik gebruik zelf miconazol

SPullen die niet in 60c was mogen doe ik eerst weken in azijnwater

.

De rest beddengoed, spuugdoekjes en hydrofiele luiers was ik op 60cwat voor andere middelen zijn er nog om op je tepels te gebruiken buiten die miconazol?

Denk dat je beter je huisarts kan bellen,voor eventueel wat anders.

Gewoon zeggen dat die daktarin en miconazol niets helpen,

:-* kim

ik mocht het maar 2 weken gebruiken van mijn huisarts. er is nog een ander middeltje te krijgen overigens.

Ik quote even uit een ander topic:

@Yvonne Z. wrote:

Hoi Suzanne,Wat een nare situatie zeg, ik kan me voorstellen dat je het nu even helemaal niet meer ziet zitten :frowning: Je geeft aan dat je alle regels hebt toegepast. Bedoel je daarmee het overzicht dat op het borstvoedingsforum te vinden is? http://www.borstvoedingsforum.nl/faq.php?mode=bvfaq#7Lactatiekundige Gonneke van Veldhuizen geeft op haar site uitgebreid informatie over spruw: http://www.eurolac.net/index.php?p=16 .Verder wordt op bv.com veel aandacht besteed aan (het bestrijden van) spruw. Ik zal een paar links plaatsen zodat je deze op je gemak nog eens kunt doorlezen:

http://www.borstvoeding.com/problemen/spruwcandida/spruw_en_candidiasis_op_de_tepel.html

http://www.borstvoeding.com/problemen/spruwcandida/fluconazol_diflucan.html

http://www.borstvoeding.com/problemen/spruwcandida/het_gebruik_van_gentiaan_violet.html

http://www.borstvoeding.com/problemen/spruwcandida/candida_protocol.html .Uit je bericht maak ik op, dat je door de huisartsenpost niet goed bent voorgelicht en ook je huisarts heeft je niet afdoende kunnen helpen. De Vereniging Borstvoeding Natuurlijk heeft informatiebladen ontwikkeld, die voor zorgverleners bestemd zijn. Eén van die informatiebladen gaat over spruw en candidiasis van de borst. Dit informatieblad is gratis te downloaden via de VBN-site. Je zou deze kunnen uitprinten en aan je huisarts en de huisartsenpost kunnen voorleggen? Kijk maar eens op http://www.borstvoedingnatuurlijk.nl/page.asp?id=255218&pid=4249&mid=4944 .Ik hoop dat je met deze informatie uit de voeten kunt en dat jullie snel spruwvrij zullen zijn; sterkte en beterschap!
Misschien heb je hier wat aan