ikenmama forum | van kinderwens en zwangerschap tot opvoeding

Het moet niet gekker worden

Straatrovers dreigen peuter te ontvoeren

Uitgegeven: 7 november 2008 11:48

Laatst gewijzigd: 7 november 2008 12:02DEN HAAG - Twee mannen hebben donderdag in Den Haag gedreigd een 2-jarige kind te ontvoeren als de moeder van de peuter haar pincode niet zou afgeven.

NU.nl/Machiel JanssenDat gebeurde tijdens een straatroof op klaarlichte dag.Nadat de twee mannen de pincode hadden gekregen gooiden ze de kinderwagen omver waardoor het kindje op straat viel. Dat maakte de politie vrijdag bekend.BelaagdDe 21-jarige Haagse liep 's middags vanuit de Venestraat winkelgebied De Haagse Bluf in. Op dat moment werd zij belaagd door twee mannen die haar portemonnee wilden hebben.Ze weigerde aanvankelijk, waarop een van de twee overvallers een mes op haar keel zette en zij alsnog de portemonnee gaf. Daarna eiste het duo haar pincode met de dreiging haar dochtertje te ontvoeren.Ze noemde de code. De mannen gingen er vandoor maar niet nadat ze eerst de kinderwagen hadden omgeduwd.PolitieDe politie spreekt van een “weerzinwekkende straatroof”. Ze beschikt wel over een duidelijk signalement.

© ANP

ongelovelijk…zie je maar weer wat een gekken je op de wereld hebt rondlopen :shock:

Het verhaal is verzonnen.Vrouw verzint weerzinwekkende straatroof

DEN HAAG - De vrouw die donderdag in Den Haag op een weerzinwekkende manier zou zijn beroofd, heeft het hele verhaal verzonnen. Dat liet de politie maandag weten. De 21-jarige Haagse zei met het mes op de keel van haar pincode te zijn beroofd. De dieven dreigden zelfs haar 2-jarige dochtertje te ontvoeren.De vrouw deed aangifte, maar de politie ontdekte afgelopen weekeinde dat haar verhaal van A tot Z verzonnen was. „De vrouw heeft toegegeven dat de beroving nooit heeft plaatsgevonden. Politie Haaglanden zal de kosten van het onderzoek op haar verhalen�, aldus een woordvoerder.

nou ja…waarom ga je zoiets verzinnen… :think: :think:

dat vind ik net zo ziek zeg als je zoiets verzint :?

Aandacht.

Zelf te veel geld uitgegeven en bang om dat te vertellen thuis of zo iets.