Helppp Hyves vraagje

Oepsss…zat gisteren met de Privacy te spelen… werd een beetje gestalkt haha

Maar goed…Nu kan ik nergens meer op,

krijg de meldingJe kan deze instelling (Profiel) maximaal 4 keer per maand veranderen. Dit maximum is helaas bereikt!Dus ik kan nu 1 maand niet meer hyven? :twisted:

Of moet ik dan Goldmember worden ??

Als het goed is kan je nog wel op je eigen site, maar kan je je instelling voor het al dan wel of niet openbaar zetten van je hyves voor publiek niet meer gebruiken voor een maand.

ja kan hem niet meer openbaar zetten…

als ik op iemand anders klik krijg ik deze lange meldingOmdat je privacy-instelling op Niemand staat, kan je niet alle profielen bekijken!Je kan wel alle profielen bezoeken als vrienden van vrienden ook je profiel mogen bezoeken.

Prettig als iedereen in je netwerk dat doet, dan kan je bijvoorbeeld weer op krabbels bij vrienden klikken om hun antwoord te lezen. Zo heb je overal toegang en behoudt jouw profiel de intimiteit van je eigen netwerk.En wordt hyven ook voor jou weer zoals het bedoeld is! Met de occasional krabbel die je niet aan zag komen, van iemand uit de kroeg of een vriend van een vriend. Hyvers die nu voor een dichte hyve staan.Je kan het natuurlijk ook op iedereen zetten. Sowieso blijft het natuurlijk mogelijk om je krabbels, tikken, foto’s en andere blokken af te schermen. En als je mensen blokkeert, kunnen zij voortaan ook je pagina niet meer bezoeken!gaik het op iedereen zetten krijg ik weer de bovenstaande melding...
Pffff lekker.. nooit meer met de instellingen spelen

Net maar even Goldmember geworden…Maar helaas…

kan my love nu niet meer mailen onder werktijd :roll:

Schijnt dat als je uitlogt en dan op naam zoekt je dan wel weer profielen kan zien :angel:

nee helaas…denk maar een nieuw account aanmaken… :angel:

mag ik dan ook even een vraagje stellen over hyves?ik moet steeds maar weer een nieuw ww aanvragen omdat hij hem niet meer kent…vraag me niet waarom :think: maar goed als ik dus weer eens een nieuw ww aanvraag dan kan het wel weken duren voor ik hem eens toegestuurt krijg…ik baal hier wel zo enorm van…al die weken kan ik dus niets beginnen met hyves…hebben meerdere mensen dit?

Gab de verschillende onderdelen op alleen vrienden zetten ipv je hele hyves , dan kan ook niemand die je niet wil kijken op je hyves, alleen mensen die jij geaccepteerd hebt…

:twisted: stomme Hyves… alles geprobeerd…elk knopje en balkje gehad… member geworden… gemaild…

maar niks… :think: