Help!

Beste Ruud,Ik probeer een andere foto als avater te krijgen maar ik krijg een DEBUG code.

Volgens mij heb ik me gehouden aan de max 30 KB.Ik zal de foto er bij doen voor je misschien kan je me helpen/adviseren.

Alvast bedankt!Gr Rach

ik denk dat je de foto nog iets kleiner moet maken

hij is wel ergggg mooi :inlove:

Thanks! Wat kietelen onder haar voetjes niet al kan doen bij de fotograaf :mrgreen:Hij was maar 10 KB. En ik heb hem al kleiner gemaakt via photobucket en dan krijg ik nog steeds die DEBUG melding als ik de URL er in wil zetten, en dat ik contact moet opnemen met de administrator.

Cutie Roos!!! :inlove: :inlove:Sorry moest ik even zeggen :mrgreen: :mrgreen:Ik verklein mijn foto altijd gewoon in paint tot ongeveer 96x96 en upload hem dan gewoon op mijn computer…Voor mijn avatars gebruik ik dus geen photobucket…

Dat is nou het probleem. Ik zit nu achter de laptop en daar staat die foto niet op helaas. Ik dacht slim te zijn om het via photobucket te doen. Misschien morgen via de PC doen, daar staat ie nml wel op.Nou snap ik hem denk ik :think:

het aantal kb is wel goed,

maar de foto is te groot qua pixels.

Heb het even getest met een andere foto die wel op mijn laptop staat en die aangepast voa photoshop en dat is gelukt!Ga het zo ook via de pc doen!Bedankt voor jullie hulp :thumbup:

Wijze foto zeg !! :thumbup:Ik heb er een transparant gifje van gemaakt vloeit ie mooi over in de achtergrond…

Mental note…

Verder lezen dan mijn neus lang is… :roll:

COOL!!! :dance:

Thanks Ruud. Heb hem opgeslagen en in mijn profiel gezet!! :thumbup: