Help luizen!!!!!!!

Help!Isa is thuis met luis :shock: :sick: .

Heb net Britt gecheckt en die heeft het ook :shifty: .

SM is hier om alles schoon te maken/wassen en de dames te behandelen, maar ik geef bv en kan mezelf dus niet behandelen :cry: .Help…iemand nog ideeen behalve kammen kammen kammen???Paniek hier!!!

http://www.kindjeopkomstforum.nl/viewtopic.php?t=66527&highlight=luizenEn er was ooit een nog veel langer topic over.Succes, ik heb die ellende in augustus met beide kinderen gehad. Pfff…

Tijdens je zs en bv periode mag je wel behandeld worden hoor.

Even goed op de verpakking kijken.

Tegenwoordig zijn alle middeltjes tegen luizen op natuurlijke basis.

Maar het beste is en blijft kammen kammen en nog eens kammen.

Succes, ik weet hoe erg die krengen zijn helaas.

Tea Three olie…ideaal tegen luizen…

XT-luis mag volgens mij wel gebruikt worden bij borstvoeding. Stinkt ook niet. Op het hoofd smeren, nachtje laten inwerken en dan uitspoelen. Werkte hier perfect! En dan heb je ook nog millium shampoo. Op kruidenbasis volgens mij. Mag je dus ook gewoon gebruiken. Ik gebruik dat preventief 1 keer in de week.

:hug: Ik heb geen oplossing :hug:Fijn dat je hulp hebt!Sterkte he, ik krijg meteen de kriebels…echt alles moet je wassen he :frowning:

SM heeft zojuist de oudste 2 behandeld en meegenomen.

Noor ligt nu te slapen, dus dan even een was er in (was nr 10000000000) en dan gauw onder de douche en kammen kammen kammen.Manlief heeft vanochtend gekeken en zag niks, maar ik voel alles kriebelen :shifty: :shifty: :shifty:Sm heeft al het beddengoed meegenomen en heb alle knuffels/kussens in zakken gedaan…

oooh vreselijk!!!hopelijk zijn jullie er snel vanaf!