ikenmama forum | van kinderwens en zwangerschap tot opvoeding

Hellup!!!!

Morgenavond heb ik een ‘gala’ feest. het is een sjiek feest met als thema Gala. Maar het is eht niet verplicht om een gala jurk aan te schaffen…Ik weet dus echt niet wat ik aan moet doen!!Ik heb een zwarte broek, had ik ook aan toen ik trouwde. Maar wat moet ik er op aan?? Ik ben groot en fors, heb al een redelijk zwangerschapsbuikje.Helpen jullie mij aan tips??Ik ben best bereid om er nog wat geld aan uit te geven (niet te veel)…

Ik zou op de zwarte broek een leuke trui/top in de kleur paars of petrol aantrekken waar glitters :: op zitten. Buikband om (bv ook zwart), een ketting of sjaaltje en klaar! Juist door de kleur paars of petrol en glitters :: krijgt het een sjieke uitstraling! Je kan eventueel even kijken bij Miss Etam.Succes!! :smiley:

mooie tuniek met glitters of gewoon in zwart

De zwangerschapsmode van Miss Etam past me helaas niet… :oops: …Maar ik ga er iig wel even langs vandaag…Dank je wel voor de tip!!

heeeeeeeel toevallig gister bij de zeeman leuke lange truien gezien met een glittertje erin :thumbup: erg leuk op een zwarte broek en bijv. over de trui heen een lage brede riem(zeg maar dat ie net onder je zwangerschapsbuikje te zien is) :thumbup:

een tuniekjurk op de broek (helemaal in momenteel)zou ook voor paarse tinten gaan en buikje benadrukkenof gekleurd topje met zwarte buikband en dan een zwarte bloes of jasje erover heen en open laten hangen.liefs

Gerda