Grrrr Vaatwasser stuk..

onze VW is stuk… A heeft er twee vazen in gedaan waar nog een dikke laag kaarsvet in zat… Nu is de complete vw bedekt onder een laag kaarsvet en doet ie alleen nog maar water inpompen en afvoeren en verder niks. A heeft hem net helemaal schoon gemaakt en hij is er niet erg van opgeknapt.

ow ow… da’s nie slim… en nou???(ff proberen met zo’n tablet vaatwasserreiniger?/)

Oeh, dat is niet slim… ik hoorde toevallig gisteren een tip om kaarsvet uit kleding te halen… maar uit een vaatwasser? :think: :doh:

Ow dat is beslist niet slim van je hubbie geweest :evil:

Misschien leeg wassen en dan soda erin?

heeft hij de afvoer ook nagekeken???men en kaarsevet is al van dat rot spul om eraf te krijgen:hug:

Ik weet niet of het verstandig is, maar gewone dreft afwasmiddel in je vaatwasser doen en dan het warmste programma gebruiken.

Dreft is heel erg goed tegen vet en misschien ook wel tegen kaarsvet?

oei, dat moet je niet doen hoor, dat gaat onwijs schuimen!!!

wie sloopt mag afwassen toch???Meeenn wat balen zeg.Maar idd geen dreft, paar keer op heet programma draaien zou ik wel proberen.

@mv2kids wrote:

oei, dat moet je niet doen hoor, dat gaat onwijs schuimen!!!
Ook bij een theelepeltje dreft?

probeer het maar eens in een emmer… da’s echt nie normaal… gewoon een telepetje erin doen en maar blijven roeren en spetteren… dat schuimt als de ziekte…

Heet laten draaien met soda, ik blijf erbij.

Ik denk ook soda en anders SHOPPEN!!!

Hee Marion,Dat is balen!!!

Kijk eens even op het klusforum, daar hebben ze ons ook kunnen helpen toen onze vaatwasser aleen maar afpompte en verder niks deed.

Daar kun je gewoon je vraag stellen en geven vaak specialisten antwoord. Heeft ons een een monteur en een hoop geld uit gespaard.

***********

Succes!EDIT BEHEER: Ai ai ai Bedankt voor de tip, maar hij moet tóch weg! :wink:

Lieve schatten bedankt voor het meedenken!Maar, zoals ik al zei, hij pompt alleen maar een laagje ijskoud water in de masjien en verder doettie niks! Dus hij draait het programma helemaal niet…Ik heb een afspraak gemaakt met de monteur, die komt maandag kiek’n wat er is. En weet je dat dat alléén al 40 euro kost!!! :shock: :shock: :shock: Dáár moet Den Haag es iets aan doen zeg! stelletje… @#)(!#)!(@)!(@ Enneiweej, hij zei al dat het er neit erg goed uitziet… :cry: :cry: :cry: :cry:

Oei…Troost je, wij moeten het elke avond met de hand doen.

We hebben geen vaatwasser, haha.Hoop dat er snel verandering in komt, we gaan morgen voor keukens kijken.

Sja, ik heb mazzel met mijn broer. Hij heeft een expert winkel, dus als A hem heeft vermoord hebben we gelukkig snel een neiuwe. Inderdaad wel balen dat ik nu ff met de hand meot en ZEKER omdat A morgen jarig is… :evil: :evil: :evil: :evil:

Balen joh!

Ik ben benieuwd hoe ze je hulp gaan ontvetten…Wij hadden in Zwitserland ook een vaatwasser, heerlijk hoor!

Ik dacht vaak: oe als ik in Nl terugben zal ik 'm wel missen, maar het valt hardstikke mee! Ik zorg wel dat ik de vieze vaat elke avond doe zodat het aanrecht 's ochtends lekker schoon is.

Maar ja…de feestjes heb ik nog niet gehad hier…ik geloof dat ik er dan wel even op terugkom :wink:

@~Marion~ wrote:

Sja, ik heb mazzel met mijn broer. Hij heeft een expert winkel, dus als A hem heeft vermoord hebben we gelukkig snel een neiuwe. Inderdaad wel balen dat ik nu ff met de hand meot en ZEKER omdat A morgen jarig is… :evil: :evil: :evil: :evil:
Ja maar dan ga JIJ toch niet afwassen???

Tensloote heeft A hem kapot gemaakt en is het A zijn verjaardag dus kan A lekker ZELF afwassen met zijn blote handjes :twisted:

Evel Mariek… hihi…Tuurlijk mag hij lekker zelf aan de poets, maar het geeft zo’n zooi…

Dan mag hij daarna die zooi ook ZELF opruimen, doekje en dweiltje in de handen geven, moet goed komen :mrgreen: