Gezocht een peuterboekje. Titel iets met tanden...

Was vandaag op het kdv en er werd mij verteld dat mn dochtertje een boekje helemaal geweldig vindt, en kusjes aan haar zelf in de spiegel geeft :inlove:(ze geeft trouwens alle spiegels kusjes… denkt dat het een andere baby is ofzo :mrgreen:Maar het was een stoffen boekje, met wat frutsels eraan. De laatste blz zat er een spiegeltje in.De voorkant was iets met een zakje (eraan genaaid) en de titel was iets met tandenVolgens mij kun je bijv je tandenborstel in het zakje stoppen. Kennen jullie dit boekje?(Ik ga volgende week woensdag weer naar de titel vragen, maar ik dacht probeer het hier bij alle supermamas :mrgreen: )

Ken 't boekje. Maar kan even niet gaan kijken hoe het heet. Ligt op meneertje z’n kamertje.

Wij hebben 't bij 't Kruidvat ooit eens gekocht. Geloof dat je het nog wel krijgt bij de prijsmepper (outlet van de kruidvat).

ik weet welk boekje je bedoel wij hebben hem thuis het is een stoffenboekje wat gaat over tandjes poetsen.was paar jaar geleden te koop bij de kruidvat!!!er zit en stoffen tube tandpasta in en een tanderborstel ook van stof.op de voorkant zit een geel soort leer achtig vakje als ik het goed heb.

JAAA die dames :mrgreen:Als jullie daar de titel van hebben graag :smiley:

Misschien even het kdv bellen?

Alles is wakker dus kan even kijken.Titel: poets je tanden

isbn: 978 90 8519 757 7

uitgave van Brilliant Books

Leeuwarden 2007succes :thumbup:

zoekje het boekjes nog?ik wil hem wel verkopen pb me dan maar hij is compleet