gestopt

Ik heb besloten te stoppen met de bv.

ze heeft op 1 dag na 10 maanden gehad en dan zon 6 voedingen per dag.Het vergt teveel van me en van ons gezin.ze heeft net de laatste voeding gehad en ik heb er heel bewust afscheid van genomen, veel fotos gemaakt en even lekker gehuild.nu de vraag hoe het verder gaat, aangezien ze geen fles wil. en ze toch ook snachts kwam om een troost slokje. denk dat we de pap klaarzetten en maar gaan lepelen.

Lieve Juul mama wil je bedanken voor deze bijzondere tijd samen, die pakken ze ons nooit meer af, klein eigenwijsje :-*

:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :hug: :hug: :hug:

Ach ik word gewoon een beetje verdrietig ervan meid.

Ik weet hoe graag je het langer had willen doen maar echt als het zoveel van jou en je gezin vergt dan is dit het beste wat je kunt doen.En je hebt het met al die hindernissen die je hebt overwonnen echt goed gedaan hoor!!!Sterkte met de komende dagen want het zal wel even pittig worden. Zorg voor wat pap, wat melk (je zou kunnen overwegen of ze misschien al soyamelk kan nemen als ze geen nutrilon of iets dergelijks wil).Knollie je mag trots zijn dat je haar 10 maanden borstvoeding hebt gegeven!

Je hebt het super gedaan meid. Velen hadden het minder lang volgehouden! :thumbup:

Wees trots op de afgelopen periode en heel veel succes.:hug: :-*

wow, supergoed zeg, 10 maanden bv!!! :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:kan me voorstellen dat het moeilijk is om afscheid te nemen :hug:

:clap: :clap: well done!!!

ze is nu net wakker geworden en mn man probeert haar nutrilon te geven,aargghhh…ik vind het lastig :cry:

:frowning:jullie hebben dit fantastisch gedaan samen :-*

je hebt het super gedaan meid! :hug:

10 maanden, prachtig toch :inlove: Schouderklopje voor mama :dance:

Goed gedaan! :clap: En nu idd lastig afscheid nemen van deze periode… :hug:

Nog een tip- mocht je het nog niet geprobeerd hebben: een klein schepje rijstebloem met vanillesmaak toevoegen deed bij mijn flesweigeraars wonderen :-*

haha, nee al geprobeerd, we hebben volgens mij alles al geprobeerd.ze schreeuwt nu al een half uur.vind dit zo moeilijk, want weet als ik haar ga aanleggen, dat ze weer slaapt

Oh jammer, ik was al bang dat je’t al had geprobeerd, maar just in case wilde ik’t nog ff kwijt. Heeeeeeel veel sterkte vannacht en morgen :hug:

:hug:Goed gedaan!! En erg mooie foto’s!:-*

knollie; super gedaan hoor! je mag er trots op zijn, 10 maanden is niet niks!misschien een tip; toen ik bij mijn meisje wilde stoppen heb ik haar een nachtje bij mijn ouders gebracht. Niet mijn voorkeur! Maar wist ff niet hoe het anders moest, want het was bij mij echt duidelijk dat ze mij wilde hebben…en aangezien ik bij mijn moeder niet in de buurt was had ze geen keus…

Mijn dochter kwam rustig met 15 maanden nog 4x in de nacht :shifty: en dat werd me toen echt te gek…vandaar deze “harde” oplossing…

Hoe is de nacht gegaan meid? Heb nog aan je moeten denken.

Wat goed van jullie 10 maanden echt iets waar je trots op mag zijn!!!Hopelijk lukt het met flesjes/pap omin de nachten te geven.

het ging redelijk vannacht

maar ooh wat had ik een moeite ermeeom 22.00 uur was ze wakker en maar zoeken naar mijn (.)(.)kregen haar moeilijk weer in slaap, ze heeft 20 cc gedronken uit de flesom 00.00 weer wakker en weer helemaal in in verdrietig en weer zoeken en zoeken.

mijn man heeft haar de fles gedaan en ik heb liggen huilen in bed :cry:daarna vanochtend om half 8 en toen 50 cc gedronken.

hoop wel dat ze nog beter gaat drinken, maar ja het is voor haar ook wennen he.maar nu loop ik tegen iets anders aan :wink:

mijn eigen (.)(.) ik had gedacht dat ik zo zou stoppen, omdat ze eigenlijk al die tijd al slap voelden.

maar nu lek ik als een gek.

ho ebouw ik dat af, heb dat namelijk nog nooit gedaan

Knollie, hoop dat ze snel de fles gaat drinken… op borstvoeding.com vindt je heel veel tips voor afbouwen: http://www.borstvoeding.com/aanverwant/afbouwen/tips.html