friso comfort en scheetjes

Hoi,Sinds vorige week krijgt onze Emma friso comfort. Gelukkig zijn de krampjes en het vele spugen nu verleden tijd. Ze is veel vrolijker, slaapt beter, kortom: prima.

Wel laat ze nog erg veel scheetjes, soms heeft ze daar ook last van. Herkent iemand dit en is het een teken dat de friso comfort toch niet helemaal goed valt, of is het niet erg en gaat het over?Groetjes!

Misschien moet ze nog wennen aan de voeding??HEt kan ook liggen aan de manier waarop je het maakt.

Je moet de poeder oplossen in heet (kokend) water, dan lost de jbpm dat erin zit beter op en heeft het geen effect op de darmpjes.Bij ons heeft het een hoop gescheeld.

Anique krijgt geen fiso maar similac met jbpm en laat ook heeeeel erg veel scheetjes en heeft er vaak last van. Ze ligt dan te gillen en kronkelen in bed, even buikje masseren en de scheetjes vliegen eruit :lol:

thomas krijgt ook friso, en laat ook flinke scheten, maar last heeft hij er niet van, hij laat ze zelfs in zijn slaap nog :inlove: :inlove:

Noor laat ook heel veel scheetjes sinds ze friso comfort drinkt! Soms zijn ze zo hard dat ze er zelf van moet huilen…zo zielig!

Ik denk dat door jbpm komt!