hpoi hoi
ik heb een forel
heb nu zout en peper erover
hoelang moet ik die bakken :think:
forel licht zouten, door bloem of door bloem & melk heenhalen. In vrij sterk gebruinde (room)boter bakken 5 a 6 minuten. (ouderwetse manier; a la meunière)
Of in een grillpan met olijfolie 5 a 6 minuten bakken
Eet smakelijk.
mmmm, van de week maar weer even langs de visboer :drool: :drool:
heb hem onderde gril gelecht het was heerlijk :drool: :drool: :drool:
was ook nog lekker vers (opa vist op zalm en forrel )
recept van jou ga ik volgende keer maar eens proberen :drool: :drool:
@Maxime wrote:
forel licht zouten, door bloem of door bloem & melk heenhalen. In vrij sterk gebruinde (room)boter bakken 5 a 6 minuten. (ouderwetse manier; a la meunière)
Of in een grillpan met olijfolie 5 a 6 minuten bakken
Eet smakelijk.
mmmm, van de week maar weer even langs de visboer :drool: :drool:
Lekker :drool: Ik zou alleen nog eén of twee schijfjes citroen in de buikholte leggen en dichtnaaien met een prikker. En nog wat versgemalen peper erop.
:o ik doe er altijd 5 verschillende smaken op :mrgreen:
zout, peper, knoflook, kerrie, komijn… en idd besprenkelen met citroen… :drool:
Wat Fai zegt en zijn buikje vullen met wat groente en knoflook en dan in de oven… :drool:
Klinkt lekker :drool:
Maar waar smaakt forel eigenlijk naar? :think:
Hmmmm :drool: :drool:
Ik ga morgen gelijk een forelletje halen!
@irry-me wrote:
Klinkt lekker :drool:
Maar waar smaakt forel eigenlijk naar? :think:
Hmmmmm ik zou gokken op Forel. :mrgreen:
:mrgreen: ja dat snap ik ruud,maar ken je het met bv zalm vergelijken?
Yep… zalm en forel zijn beiden zalmachtigen… :thumbup: (heb net even opgezocht 8) )
Oke thanx fai :-*
:-* graag gedaan…
Maar qua smaak zijn zalm en forel niet echt vergelijkbaar.
Ik ken zo’n 133 soorten vis en allemaal smaken ze anders sommige slechts subtiel verschillend maar toch.
Forel heeft in elk geval geen heel erg sterke vissmaak.
@ruud wrote:
Maar qua smaak zijn zalm en forel niet echt vergelijkbaar.
Ik ken zo’n 133 soorten vis en allemaal smaken ze anders sommige slechts subtiel verschillend maar toch.
Forel heeft in elk geval geen heel erg sterke vissmaak.
133??? :shock:
Viswijf dat je bent… :mrgreen:
@ruud wrote:
Maar qua smaak zijn zalm en forel niet echt vergelijkbaar.
Vind ik ook, zalm lust ik niet, maar forel weer wel :drool: :drool:
Ook lekker is het als je het in alufolie in de oven doen en daarna met citroen besprenkelen en idd ook kruiden en vullen natuurlijk :drool: :drool: :drool:
@faizaa wrote:
@ruud wrote:Maar qua smaak zijn zalm en forel niet echt vergelijkbaar.
Ik ken zo’n 133 soorten vis en allemaal smaken ze anders sommige slechts subtiel verschillend maar toch.
Forel heeft in elk geval geen heel erg sterke vissmaak.
133??? :shock:
Viswijf dat je bent… :mrgreen:
Love you toooooooooooo :inlove:
@ruud wrote:
@faizaa wrote:@ruud wrote:Maar qua smaak zijn zalm en forel niet echt vergelijkbaar.
Ik ken zo’n 133 soorten vis en allemaal smaken ze anders sommige slechts subtiel verschillend maar toch.
Forel heeft in elk geval geen heel erg sterke vissmaak.
133??? :shock:
Viswijf dat je bent… :mrgreen:
Love you toooooooooooo :inlove:
:lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen:
@ruud wrote:
@faizaa wrote:@ruud wrote:Maar qua smaak zijn zalm en forel niet echt vergelijkbaar.
Ik ken zo’n 133 soorten vis en allemaal smaken ze anders sommige slechts subtiel verschillend maar toch.
Forel heeft in elk geval geen heel erg sterke vissmaak.
133??? :shock:
Viswijf dat je bent… :mrgreen:
Love you toooooooooooo :inlove:
:-*