forel

hpoi hoi



ik heb een forel

heb nu zout en peper erover

hoelang moet ik die bakken :think:

forel licht zouten, door bloem of door bloem & melk heenhalen. In vrij sterk gebruinde (room)boter bakken 5 a 6 minuten. (ouderwetse manier; a la meunière)



Of in een grillpan met olijfolie 5 a 6 minuten bakken



Eet smakelijk.



mmmm, van de week maar weer even langs de visboer :drool: :drool:

heb hem onderde gril gelecht het was heerlijk :drool: :drool: :drool:



was ook nog lekker vers (opa vist op zalm en forrel :wink: )





recept van jou ga ik volgende keer maar eens proberen :drool: :drool:

@Maxime wrote:

forel licht zouten, door bloem of door bloem & melk heenhalen. In vrij sterk gebruinde (room)boter bakken 5 a 6 minuten. (ouderwetse manier; a la meunière)



Of in een grillpan met olijfolie 5 a 6 minuten bakken



Eet smakelijk.



mmmm, van de week maar weer even langs de visboer :drool: :drool:




Lekker :drool: Ik zou alleen nog eén of twee schijfjes citroen in de buikholte leggen en dichtnaaien met een prikker. En nog wat versgemalen peper erop.

:o ik doe er altijd 5 verschillende smaken op :mrgreen:



zout, peper, knoflook, kerrie, komijn… en idd besprenkelen met citroen… :drool:

Wat Fai zegt en zijn buikje vullen met wat groente en knoflook en dan in de oven… :drool:

Klinkt lekker :drool:

Maar waar smaakt forel eigenlijk naar? :think:

Hmmmm :drool: :drool:

Ik ga morgen gelijk een forelletje halen!

@irry-me wrote:

Klinkt lekker :drool:

Maar waar smaakt forel eigenlijk naar? :think:








Hmmmmm ik zou gokken op Forel. :mrgreen:

:mrgreen: ja dat snap ik ruud,maar ken je het met bv zalm vergelijken?

Yep… zalm en forel zijn beiden zalmachtigen… :thumbup: (heb net even opgezocht 8) )

Oke thanx fai :-*

:-* graag gedaan… :angel:

Maar qua smaak zijn zalm en forel niet echt vergelijkbaar. :slight_smile:



Ik ken zo’n 133 soorten vis en allemaal smaken ze anders sommige slechts subtiel verschillend maar toch.



Forel heeft in elk geval geen heel erg sterke vissmaak. :wink:

@ruud wrote:

Maar qua smaak zijn zalm en forel niet echt vergelijkbaar. :slight_smile:



Ik ken zo’n 133 soorten vis en allemaal smaken ze anders sommige slechts subtiel verschillend maar toch.



Forel heeft in elk geval geen heel erg sterke vissmaak. :wink:






133??? :shock:



Viswijf dat je bent… :mrgreen:

@ruud wrote:

Maar qua smaak zijn zalm en forel niet echt vergelijkbaar. :slight_smile:




Vind ik ook, zalm lust ik niet, maar forel weer wel :drool: :drool:


Ook lekker is het als je het in alufolie in de oven doen en daarna met citroen besprenkelen en idd ook kruiden en vullen natuurlijk :drool: :drool: :drool:

@faizaa wrote:

@ruud wrote:
Maar qua smaak zijn zalm en forel niet echt vergelijkbaar. :slight_smile:



Ik ken zo’n 133 soorten vis en allemaal smaken ze anders sommige slechts subtiel verschillend maar toch.



Forel heeft in elk geval geen heel erg sterke vissmaak. :wink:






133??? :shock:



Viswijf dat je bent… :mrgreen:




Love you toooooooooooo :inlove:

@ruud wrote:

@faizaa wrote:
@ruud wrote:
Maar qua smaak zijn zalm en forel niet echt vergelijkbaar. :slight_smile:



Ik ken zo’n 133 soorten vis en allemaal smaken ze anders sommige slechts subtiel verschillend maar toch.



Forel heeft in elk geval geen heel erg sterke vissmaak. :wink:






133??? :shock:



Viswijf dat je bent… :mrgreen:




Love you toooooooooooo :inlove:






:lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen:

@ruud wrote:

@faizaa wrote:
@ruud wrote:
Maar qua smaak zijn zalm en forel niet echt vergelijkbaar. :slight_smile:



Ik ken zo’n 133 soorten vis en allemaal smaken ze anders sommige slechts subtiel verschillend maar toch.



Forel heeft in elk geval geen heel erg sterke vissmaak. :wink:






133??? :shock:



Viswijf dat je bent… :mrgreen:




Love you toooooooooooo :inlove:






:wink: :-*