Film Wit Licht Marco Borsato

Ik zie steeds reclame op TV van de film Wit Licht van Marco Borsato. Kan iemand mij meer vertellen over deze film, waar hij over gaat bijv.?Groetjes,Viratine

Eduard Zuiderwijk baat in Oeganda een restaurant uit. Als het vriendje van zijn zoon wordt gekidnapt en gerekruteerd als kindsoldaat, komt Eduard in actie om de jongen te redden.

ik vond dit bij bioscoop

Wit Licht verhaalt van een emotionele vader–zoonrelatie in de problematiek van het Afrikaanse continent. Eduard Zuiderwijk heeft zijn dromen gerealiseerd in Afrika, waar hij een succesvol restaurant/lodge runt. Zijn droom wordt echter ruw verstoord als zijn vrouw bij een ongeluk overlijdt en niet veel later de politieke situatie in het Afrikaanse land instabiel wordt. Na een gewelddadige overval op een nabij gelegen dorp wordt het beste vriendje van zijn zoon ontvoerd en met harde hand opgeleid tot kindsoldaat. Verlies en onmacht, hoop en woede, angst en overtuiging staan vanaf dat moment centraal in het leven van Eduard ZuiderwijkKomt van de site van Marco Borsato zelf :wink: Wij zijn naar het concert geweest (superrrrr) en de concertkaarten zijn gelijk ook filmkaarten, dus wij gaan zeker naar de bios straks :thumbup: Hebben voorstukjes gezien en het is volgens mij wel een heel aangrijpende film :cry:

yep, de film komt 11 december volgens mij in de bioscopen.

ja komt 11dec in bioscoop