Fertiliteitskliniek Omgeving Utrecht?

Hey Meiden,Weet een van jullie een fert.kliniek te Utrecht?

Ik zou graag eens contact met hen opnemen omdat we nu al 16 rondes hebben gehad en nog niet zwanger zijn. Volgens andere meiden heb je voor een fert.kliniek geen verwijzing van je HA nodig. Mijn HA zegt namelijk dat je pas na 2 jaar wordt doorgestuurd naar de gyn. :think:Ik hoop dat jullie me kunnen helpen.

Alvast bedankt!

Gewoon meer druk op je HA zetten!

In het UMC doen ze ook onderzoeken en vruchtbaarheidsbehandelingen, nl.

Na 16 rondes lijkt het me niet meer als logisch dat een verwijzing naar een specialist de volgende optie is.Succes.

Ik dacht toch ook dat je na een jaar echt doorverwezen mocht en kon worden, maar mijn huisarts zegt dat het standaard 2 jaar is en dat ik nog geen hopeloos geval ben, dat het normaal is dat je pas na 2 jaar zwanger raakt.Ik heb net even lopen zoeken naar fertiliteitsklinieken hier in de buurt. Heb er een gevonden waarvoor je wel een doorverwijzing voor nodig hebt maar dan kun je ook binnen 48 uur terecht. Dus ik ga nog even 2 maanden zo door als nu (ovutesten/tempen en SMEPPEN) en als ik dan binnen nu en 3 maanden niet zwanger ben ga ik druk uitvoeren op mijn HA. Dan heb ik ook direct alle materiaal voor de fert.arts.

Onze ha verwees ons zonder probleem na een jaar door.

Ik denk dat het van de goede man/vrouw zelf afhangt.Is zeker handig als je alle temp.lijsten etc…al hebt, anders gaan ze je dat eerst weer adviseren.

Ik hoop voor je dat het allemaal niet nodig is! :thumbup:

Ik hoop het ook Pebble, zou wel beter zijn als ik zeer binnenkort zwanger ben :slight_smile: (Ook erg wenselijk :))

Mijn huisarts deed in eerste instantie ook heel moeilijk en wou het zeker 2 jaar de tijd geven. Maar het begon bij mij wel zn tol te eisen allemaal, onzekerheid en het zat me behoorlijk dwars allemaal. Toen zijn we samen naar de huisarts gegaan en heeft mijn vriend er toch even op doorgehamerd dat ik t er heel moeilijk mee heb enzo (mannen kunnen dat makkelijker brengen dan wij op de een of andere manier) en toen zijn we ook meteen doorverwezen naar het ziekenhuis. Zijn nu met de eerste onderzoeken bezig…Succes!

Hey Jet,Dat is nog wel een idee om mijn mannetje mee te nemen de volgende keer, misschien kan hij er dan inderdaad ook op doorhameren, dat zou wel beter zijn. Want ik vind wel dat ik nu een keer doorgestuurd mag worden.Jij succes meis!

Ik vind het ook vreemd dat ze zo lang wachten hoor. Je lichaam heeft wel wat tijd nodig om te ontpillen enzo maar na een jaar moet dat toch ook wel goed zijn lijkt mij. Maar kun je niet gewoon in een ziekenhuis terecht bij jou in de buurt? Als je dan die verwijzing hebt…

Net als bij Jet heb ik ook mijn man meegenomen naar de ha.

Je doet dit toch samen…

Als ik mijn logboekje compleet heb dan moet de HA me wel doorsturen en dan zal ik hem ook vertellen dat het standaard een jaar is. En dan mag mijn mannetje ook even zijn dingen vertellen, dan krijg ik vast de doorverwijzing wel :wink:

Kijk eens aan! Ziekenhuis is helemaal niet meer nodig! Gefeliciteerd meis!! Geniet ervan!!

Dankjewel Jet!! Ben zo gelukkig! Mijn mannetje trouwens ook :smiley:

Geweldig toch? Geniet er maar lekker van! en straks natuurlijk van jullie kleine wondertje! :-*Hoe voel je je?

Nu heel zenuwachtig, net wat bruinverlies met beetje bloed gehad :? Hopelijk gaat het goed!!!

Oh dat is vervelend zeg, maar dat hoeft niks te betekenen toch? Kan toch ook innesteling zijn?

Maar wel fijn voor jullie dat t zonder ziekenhuis is gegaan! Zo spontaan zwanger geraakt!

Heb direct de VK gebeld ze zei idd dat het ook een innesteling kan zijn, het bruinverlies was net zo goed als over, dus hopelijk blijft dat zo. Ik mag wel (omdat ik zo bang klonk aan de foon) a.s dinsdag bellen naar het echoburo en dan krijg ik met 7 weken een echo.

Oke, dat geeft dan wel een gerust gevoel he. Vooral als je dan dinsdag al een echo krijgt, spannend hoor!!

Ik hoop echt dat het goed gaat… wil zo graag een kindje :frowning:

Het wachten duurt nu ook al zo lang, ik hoop voor jullie dat het allemaal voorspoedig mag verlopen! :pray:

Helaas is het mis gegaan… Hopelijk ben ik snel weer zwanger… en gaat het dan goed…