Ei

Kun je gerechten waar ei doorzit ook invriezen?



Ben druk bezig met hapjes maken en nu zag ik op keukenkikker, spinazie met aardappel en ei, kan ik dit invriezen?

ik denk niet dat het er lekkerder op wordt eerlijk gezegd… Maar kijk je wel uit met spinazie opnieuw opwarmen? Dat is nou dus een gerecht wat ik niet zou invriezen eerlijk gezegd.(Diepvriesspinazie krijgt een ander soort behandeling volgens mij, waardoor dat wel opgewarmd kan worden na invriezing.)

Van ei, weet ik het niet, maar idd spinazie zou ik niet invriezen als het opgewarmd is.

Ze zeggen altijd dat je het maar één keer mag opwarmen. Is dat nie tin verband met nitraten of zo. :think:

oke thanx wist ik niet!!



Zijn er meer dingen die ik niet in kan vriezen dan? Rijst dan?

Volgens mij is dat hele spinazie-nitraat verhaal alweer achterhaald hoor. Dat wás idd altijd de regel, maar de concentratie nitraat in spinazie is tegenwnoordig stukken lager.



Ei kun je in principe wel invriezen, maar het vriest kapot. Dat betekent dat je happie er niet meer zo smakelijk uitizet maar nog wel prima smaakt . Jouw keuze dus. :mrgreen: