Driftig op de commode / tijdens het aankleden.

Amy is vanaf oud en nieuw tot gisteren ziek geweest, hoge koorts, voelde zich erg ellendig en nu gelukkig weer opgeknapt. Ze zit onder de vlekken, maar voelt zich goed.Wel valt ons op dat ze sinds een dag of 3 (dus eigenlijk ook wel sinds ze ziek is ) ze compleet hysterisch wordt als je haar op het aankleedkussen neerlegt. Het is niet alleen het aankleedkussen, want als we haar ergens anders willen verschonen, begint ze ook te gillen. Op een of andere manier is het aan en uitkleden, of het luier verschonen een trigger tot een driftbui.

Soms nemen we haar op schoot met het aankleden, we proberen haar zoveel mogelijk af te leiden en dat gaat 2 tellen goed en wordt ze weer hysterisch.Voor zover wij weten heeft ze geen nare ervaring opgelopen op de commode of tijdens het aankleden…we hebben geen flauw idee hoe we hier mee om moeten gaan.Negeren? Afleiden? Andere tips?

Kan zijn dat ze last heeft van d’r oortjes, of tandjes krijgt, had Luuk ook toen hij z’n tandjes kreeg. Dan wilde hij ook niet liggen, ook niet in bed… :cry:Sterkte

Ha! nou hier hetzelfde gehad hoor, niet te pruiiiiiiiimen op het aankleedkussen, niet op de bank, niet op bed :twisted:. We hebben zelfs wel eens bij héle erge poepluiers , met zijn tweeen er om heen staan dansen, heel erg :oops:Nu gáát het wel weer met voldoende afleiding maar het beste gaat het tegenwoordig met aanhijsluiers en onder het genot van een bumba filmpje …staand, !.. ja dat kan :mrgreen:

Maar die periode die jij beschrijft herken ik zeker!

yep is waarschijnlijk gewoon een periode.Hier is die al een tijdje geleden begonnen en duurt nog voort.

Zodra ze plat op d’r rug moet liggen (overal behalve in bedje) is het drama. Huilen en maar blijven omdraaien en willen staan en zitten :roll:Ik leid haar af met een speelgoedje… Probeer haar dan zo snel mogelijk te verschonen.

Na het badje is het snel die luier om en de rest doen we staand of zittend.

Toch wel fijn om te weten dat het een periode is… Was al bang dat het iets met haar ziek zijn te maken heeft ofzo… Ze heeft verder nergens last van, hoewel tandjes nog wel zou kunnen, ze heeft er pas eentje en er zit er nog een aan te komen…