domme vraag misschien , maar......

wanneer bel je t ziekenhuis dat je bevalling begonnen is?donny is met een spoed kzs gekomen een maand te vroeg dus ik had geen weeen , gebroken vliezen etc etc.ik neem aan dat je bij een thuisbevalling contact hebt met je vk en die tegen de tyd dat het ZOVER is komt.

maar in t ziekenhuis moeten ze personeel optrommelen etc lijkt me? :think:dus nogmaals…mss domme vraag ( dan geef d ehormonen maar de schuld haha) maar wanneer vetrek ik naar t zh?

moet je al in het ziekenhuis bevallen?

sta je onder de gyn?

ja donny is met spoed gehaalt met ene kzs dus mag ik niet thuis bevallen.

ook heb ik 3 jaar moeite gehad met zwanger worden waardoor we naar een gyn moesten die daar gespecialiseerd in was.

en uiteindelijk loop ik nu nog steeds in t ziekenhuis

Oke, dan zul je waarschijnlijk het ziekenhuis moeten bellen om te melden dat de weeen of vliezen zijn begonnen of gebroken.

Zij zullen dan zeggen dat je langs mag komen.

Maar ik denk dat je dit nog wel op een papiertje meekrijgt hoor over een paar weken.

Over ong 10 weekjes krijg je een extra afspraak in het ziekenhuis. Dan leggen ze je uit bij welke ‘tekenen’ je mag bellen. Zo gaat/ging het hier iig. :thumbup:

En uiteraard, als er voor die tijd iets is, wat dan ook wat je ongerust maakt is er altijd een spoednummer als het goed is wat je kunt bellen. Als jij die nog niet hebt mss wel handig om even na te vragen? Hier staat in 1 van de folders die al redelijk snel heb gekregen. vraagt zichzelf nu ook af welke folder ook alweer hahaha zwanger he… 8)

Ik ben op medische indicatie in het zkh bevallen de vorige keer en moest toen bellen bij 2 uur lang weeën om de 5 minuten (normaal gesproken bel je op dat moment anders ook de vk - bij je eerste kindje). Zkh dus toen gebeld en toen kon ik gelijk komen.Bij de tweede bel je geloof ik als je één uur sterke weeën hebt. Daarnaast bel je (bij medische indicatie) als je vruchtwater gebroken is.Personeel hoeven ze niet op te trommelen, er zijn altijd verpleegkundigen die dienst hebben (verloskamers) en een dienstdoende gynaecoloog of ass. gyn.