Dit is echt vreselijk...

LANDEN - Een 4-jarig meisje heeft in één week haar beide ouders verloren. De 41-jarige moeder van het meisje kwam op tragische wijze om het leven op de begrafenis van haar 44-jarige man, die een week eerder overleed. Volgens artsen stierf de vrouw aan de gevolgen van liefdesverdriet.Thierry Pansaerts en Veerle Robin uit het Belgische Landen hadden een gelukkig leven, tot Thierry op 26 november dood in zijn bed werd aangetroffen, meldt de Gazet van Antwerpen.Veerle organiseerde nog wel de begrafenis die dinsdag zou plaatsvinden, maar was volgens haar familie werkelijk kapot van verdriet. Op de ochtend van de begrafenis werd ook zij dood aangetroffen.Intense emotiesVolgens de dokters die haar hebben onderzocht zou het hart van de vrouw het begeven hebben door de intense emoties. Volgens neuropsychiater Karel Ringoet is dat mogelijk omdat er bij de dood van een dierbare heel wat gevoelens loskomen, die soms fysiek niet meer te dragen zijn. Hierdoor kan een hartaanval veroorzaakt worden.Volgens Ringoet komt dit verschijnsel vaak voor bij bejaarden, maar niet bij jonge mensen zoals Veerle.
:cry:

:shock: :cry:

jeetje :shock:

Jeetje.Moet er wel gelijk aan denken - stel moeder was blijven leven maar de komende jaren verteerd door verdriet - had het kindje het alsnog heel zwaar gehad.Hopelijk is er leuke, lieve familie die haar op kunnen vangen.

:shock: jeeee het zal je maar gebeuren.

Hopelijk is er inderdaad familie waar het meisje opgevangen kan worden.

Arm meisje… :kaars: :kaars: :kaars:Dan is dit toch wel even iets anders

HAMONT - Een 93-jarige man en zijn 86-jarige vrouw in het Belgisch-Limburgse Hamont zijn enkele seconden na elkaar een natuurlijke dood gestorven.

De kinderen die zaterdag aan het sterfbed zaten, konden niet met zekerheid zeggen wie als eerste overleed.Liza Bormans en Frans Habraken waren volgens hen als twee vergroeide bomen. Ze konden niet zonder elkaar. De vrouw had wel eens verzucht dat het mooi zou zijn als ze tegelijk zouden sterven."Hoeveel pijn het ook doet, we zijn tegelijk heel gelukkig voor hen’’, zegt zoon Roger donderdag in de Vlaamse krant Het Laatste Nieuws."Hoe vaak gebeurt zoiets? Op een natuurlijke manier. Ik kan het bijna niet geloven. Het dringt nog niet tot ons door wat een mooi liefdesverhaal dit is.’’De begrafenisondernemer moest een speciale constructie bouwen in de dorpskerk om twee kisten naast elkaar te kunnen plaatsen.