Ik gebruik steeds andere mosterd, met pitjes of zonder maakt niet uit. Enige wat hier in het begin wel eens misging, is dat ik niet lang genoeg doorklopte en dan wordt het dus een viezige substantie. Je moet echt een minuut of 3 kloppen. Of is het bij jou de smaak die je niet lekker vindt?
Ik heb de mosterd vinaigrette van Aldi en daar doe ik honig door. :drool: Die gaat over de salades en daar laat ik ook de komkommer in weken. Dan is alles zo op! :mrgreen: Kids zeuren er hier gewoon om :lol:
Ok, lach me niet uit, maar ik vind dit dus lekker door de sla; slagroomdressing. Jaaaaaaaaaaaaaaaren geleden eens gehoord op de radio van iemand die in Oostenrijk op vakantie was geweest, dat had gegeten en op zoek was naar het recept. Als fervent slagroomliefhebster opgeschreven en nooit meer vergeten:
slagroom kloppen, evt. met wat suiker (zoals ik doe)
naar believen citroensap en azijn en peper aan toevoegen, goed blijven roeren, anders krijg je klonten.