dames uit zuid limburg: intoch sint, waar leuk?

Hoi, ben volgende week in zuid limburg, en wil met nano graag naar een intocht van de grote heilige man met de baard. Maar waar is het tegenwoordig leuk? Ik ging vroeger zelf altijd naar elsloo, maar geen idee of dat nog steeds leuk is. (en het is op zondag, komt me iets minder goed uit)Is sittard ook leuk? Of maastricht?

Of is eigenlijk elke intocht gewoon wel leuk? :think:He wat een hoofdbrekers toch :inlove:

ik vind maastricht altijd leuk! is op zaterdag, is natuurlijk wel wat drukker dan in elsloo (lijkt me zo 8) )en wat gezellig dat je in de buurt bent!

Maastricht is geweldig! Heul vroeger was mijn opa daar altijd ‘De Sinterklaas’. Zooo’n leuke herinneringen zijn dat :smiley: . En nu is de intocht daar nog steeds altijd erg leuk.

Wij gaan ook naar de intocht in Maastricht. Wel druk, maar erg leuk.

goed, maastricht dus. is dat niet zo druk dat ik tegen hem moet zeggen: kijk dat rode stipje daar achter, dat is de sint?

haha, ja misschien alleen bij het aankomstpunt op de maasboulevard, maar de tocht daarna is zo lang, daar is vast wel een plekje waar hij prima de sint kan zien. en vanaf de bruggen of langs de maas is de aankomst per schip voor iedereen te zien.hier de route: http://www.sinterklaasinmaastricht.nl