Dacia Logan Mcv rijders gezocht

Nu deze auto gezien, nadat ik dit topic had geopend voor een ford fusion… hoe bevalt de dacia logan mcv?

Hij is vergelijkbaar met de Ford Fiesta (zelfde onderstel) en een VW polo.

Hij is dus niet heel groot, maar zeker ruim!Koffebak past een Bugaboo in, dan moet je 1 wiel eraf halen en het past.Mocht je een iets grotere zoek, denk dan aan een Skoda Fabia Combi, Renault Clio Estate of een Seat Ibiza ST. Dat zijn kleinere stations!

Wij hebben een ford Fusion (tot april, is een leaseauto)We hebben er veel plezier van gehad, maar kofferbak is niet erg groot.

Na bijna 4 jaar begint het dashboard te kraken en op de snelweg hoor je de wind goed langs de ramen waaien (piepen).

Maar verder een super auto voor die prijsklasse.

hmm dan is ie misschien toch niet groot genoeg. WIl echt een grote hahaZag op reclame de dacia, toen gegoogeld en kwam uit bij de dacia logan mvc … zijn hier ervaringen mee?

Wij hebben een polo station… ideale, ruime auto :slight_smile:

Ho caris, ik heb een tijdje in de autoverhuur gewerkt waar voornamelijk Renaults gereden werden, maar ook een Dacia MCV. Inderdaad een mooie prijs en daar mag je niet alles voor verwachten. Lease auto rijders die vanwege de categorie op die auto werden ingedeeld omdat hun eigen bijv. Megane leaseauto onderhoud nodig had, die maakten vaak gewoon een andere afspraak omdat ze er niet in wilden rijden. Hoezo verwend ;). Maar: ikzelf vind het een enorme herrie auto op de snelweg, slecht geisoleerd waardoor je dus veel hoort, vooral veel motorgeluid. Weet de motorinhoud van degene die we hadden rijden niet meer, maar ook niet vooruit te branden op de snelweg met inhalen/invoegen voor iemand die van doorrijden houdt.Dit is een heel persoonlijke mening en wil er niemand mee voor zijn schenen schoppen, het is natuurlijk wel een auto met veel zitplaatsen en een mooie prijs. Succes met je keuze :-

Hey Caris,Wij hebben sinds augustus een Renault Scenic.

Echt een hele ruime kofferbak, ook genoeg ruimte bij de achterbank, en ik heb voorin ook nog een hoop ruimte!

Een hoop opbergvakjes.

Een isofix systeem, ook handig.

  • punt is ook dat je de gordels aan de kant van de deur vast klikt, dus voor je kind hoef je niet over de stoel heen, maar klik je hem vast aan de buitenkant zeg maar, en het schijnt dat dit 1 van de weinige auto’s is die dat heeft. Snappie?

Wij hebben hem van het weekend gekocht en gelijk mee genomen.

Wij hebben voor deze auto gekozen omdat je heel veel ruimte heeft.Hiervoor hebben we onze skoda fabia station in geruild en dacia is echt wel groter.Je merkt wel dat het een andere kwaliteit auto is,

maar daar is de prijs ook na, dus dat nemen we voor lief.