daar gaan we weer...

Vannacht werd Fenna -tig keer wakker en ik begreep het maar niet. Wel was het al dagen kwijlen luieruitslag én nu vanochtend een witte bobbel op de plek waar de boventandjes door moeten komen.Argh.

vervelend he, die rottanden!

waarom moeten die kleintjes nou zo’n last hebben de hele tijd.

dikke knuffel!

Ah gossie… en dan te bedenken dat ze er over een paar jaar weer uitvallen he?Wessel is nu gelukkig bezig met z’n laatste kiezen…Heeeeeel veel tandenbeterschapjes Fenna!

:hug: WAAROM KOMEN DIE TANDJES NU EENS NIET ALLEMAAL TEGELIJK? :oops:Ben helemaaaaaal niet gefrustreerd… :-* voor Fenna!

@Biebels wrote:

:hug: WAAROM KOMEN DIE TANDJES NU EENS NIET ALLEMAAL TEGELIJK? :oops:Ben helemaaaaaal niet gefrustreerd… :-* voor Fenna!
Geloof me, dat wil je ook niet. Femke kreeg er toen ze 14 maanden was 9 tegelijkertijd en allemachtig, wat voelde dat kind zich rot zeg. Ze was toen bij opa en oma aan het logeren omdat wij net ons huis opgeleverd hadden gekregen en aan het verbouwen waren, maar ze heeft toen dagen als een apie aan mijn vader geklemd gezeten. Als ie al maar bewoog was het brullen. Verder niet willen eten, hoge koorts, blauwe bulten in haar mond van de tanden die maar niet door wilde komen.Maar of je er nou 1 krijgt of allemaal tegelijkertijd, tandjes krijgen blijft pijnlijk.