Creme brulee

Ik heb een brandertje gekocht, en wil nu eens eindelijk zelf proberen creme brulee te gaan maken :smiley:

Hoe lang op voorhand kan je de pudding maken? Ik zou het het liefst 's avonds maken en dan de volgende dag als dessert pas eten.

Of is het het lekkerste als je het op de dag zelf maakt?



Ik heb er al zin in :drool: :drool:

Ik was toevallig gister aan het bedenken dat ik dat ook wil maken! :drool:

Heb jij een recept?

Dan lees ik verder mee… :angel:

Ik vind op internet tal van recepten, en ze zijn steeds net allemaal ietsje anders…

Dus ga er gewoon eentje uitkiezen die me het makkelijkste lijkt :wink:

Heb nu dit recept gemaakt



http://www.mijnreceptenboek.nl/recept/nagerechten/creme-brulee-4767.html



Staat nu in de oven… Ben benieuwd of het lukt… :shifty:

Ietsje anders trouwens, want las dat je de schaaltjes het best in een braadslee gevuld met warm water kon zetten om te laten stollen. Dus dat heb ik ook gedaan.

Geloof niet dat het gelukt is, hij staat al meer dan een uur in de oven en is nog lang niet gestold… :think: