Corso....en hergebruik..

Hoi, we hadden zaterdag corso in de " stad"… niks byzonders op zich. We hebben er zelf wel aan meegeholpen ( heel wat gevouwen voor de roosjes die geplakt moet worden) …resultaat was erg leuk, alleen geen prijsje helaas.De corso is 2 x op een dag een route …smiddgas en savonds. Zo heb je veel karren ook verlicht er op en word er soms gewisseld wie er op de kar mag zitten… zo ook bij ons , in de avond zat Wendy in het ledikantje.Maar het byzondere nu is… het thema was feest.!! Ons feest was : Geboorte.De ooievaar die op de kar staat is echt erg hoog en prachtig gemaakt, wel te verstaan van hout gaas papier machee en crepe papier omhuld…Op zondags worden de karren ten toon gesteld op een groot plein zodat iedereen alle karren kan bewonderen ( of de kunsten kan afzien van je medestanders) . Komt er na afloop een man naar het cluppie van de kar met de vraag wat er word gedaan met de ooievaar , nu ter info die word gesloopt, na de ten toonstelling komen er grote containers en worden alle karren geleegd .

Die man wou dus stommegraag die ooievaar hebben om in de tuin te zetten als zijn vrouw bevallen was :thumbup: :inlove: Top toch ? Er is zoveel werk op gedaan zo veel tijd en energie… en ook heel veel ellende geweest om hem zo in vorm te krijgen en als ie na de corso dan nog es zon tophergebuik krijgt :dance: GELWEDIG IDEE… dus binnenkort is ie nog ergens te bewonderen, jammer genoeg geen adresgegevens bekend van die man… maar het idee is helemaal goed vind ik ! EN orrigineel zo een ooievaar in je tuin :smiley:Effe wat foto’s

nog 1 foto

Oh dat is coooool!Wat mooi gemaakt!!!

En wat cool zo’n grote ooievaar in je tuin :lol:

Zow dan valt wel op dat zijn kindje is geboren :lol: :inlove: :inlove:maar super mooi gemaakt :thumbup: :thumbup: :thumbup:

Ohhhh de baby was bloot (bij de ooievaar) wel koud hoor :mrgreen:Maar ziet er echt perfect uit…

Complimenten ! :thumbup: :thumbup:

prachtig zeg! :dance: :dance:

Super leuk zeg!!Wij zitten zelf bij een coros wagen hier in het dorp, we zijn nu al bezigvoor volgend jaar augustus en gaan dan 3000000 dahlias op de wagen, ik word dit jaar penningmeester, vind het helemaal geweldig!!

Moet je toch wel een aardige voortuin hebben zeg.Wat prachtig gemaakt. Dus jij speurt nu heel de buurt af naar die ooievaar, hihi.

dank jullie wel, ja de baby is uitgekleed hahaah … als je een ooievaar elders ziet vaak is het ook ontkleed, t word nl zo ge"dropt" he :wink:maar dit is ook de 2 e keer dat we mee doen je ziet ook dat de mensen die al jaren ervaring hebben grootser uitpakken en meer gedetaieerde dingen in verwerken … maar goed komt vanzelf met de tijd op naar een volgend seizoenoessie: Ja wij hebben over 2 week weer vergadering er over, dan is het volgend thema bekend en gaan we hebben over welk subthema we maken…dit was overigens 1e jaar dat ik wat meehielp hoor… volgend jaar ms meer.En dan starten we ook gelijk weer voor 2009 :mrgreen:

Ziet er mooi uit, en wat super dat de ooievaar nog eens dienst kan doen!

Is ook erg mooi, leuk om in de tuin te hebben :inlove:

He Bianca, leuk dat je meegedaan hebt! Ik was er ook te kijken overdag :smiley: (normaal loop ik met DHO mee, met de vlaggen :wink: , het laatse korps dit jaar). Ik vond de wagen erg mooi, jammer dat jullie geen prijs hebben :? Maar het grappige is dat Anita die op de ene foto ernaast loopt, vroeger mijn beste vriendin was :mrgreen: Doe haar maar de groeten volgende week :mrgreen: :wink:En natuurlijk een mooie bestemming voor de ooievaar! :thumbup:

Ik heb hem nog nergens opgespeurd :mrgreen:

mooi hoor :inlove:

maar jeetje wat moet je dan een grote voortuin hebben zeg :shock:

Wauw mooi hoor :clap: maar wat gebeurt er als het gaat regenen?

Dan loopt heel die ooievaar uit of niet?Vind het eigenlijk altijd zo zonde dat er zoveel werk in gaat zitten om het maar 1x te showen net als bij die bloemencorso’s.

Vind het altijd zo zonde van al die bloemen :oops:

Als je er plastic overheen gooit dan gaat het vaak goed.

De corso is namelijk niet altijd gezegend met mooi weer :wall:

Maar idd crepe-papier loopt uit.

@pooh wrote:

Als je er plastic overheen gooit dan gaat het vaak goed.

De corso is namelijk niet altijd gezegend met mooi weer :wall:

Maar idd crepe-papier loopt uit.
Woon jij daar ook??? Ik ben niet nieuwsgierig :liar: :mrgreen:

hoi hoiEuhm er was geprobeerd om over de ooievaar plastic te doen , wou niet :roll: beutje te groot ihihi LOL>… dus had met regen pech gehad en dan had je uitlopers gehad … gelukkig goed weer en dan is het ook stervens druk.Hey pumba wat was je werkelijke naam nu ? zou ik der es de groeten doen ihihi , spreek haar alleen nauwelijks mijn zus spreekt haar meer.Als ik geweten had dat je ergens was … had je ook wel effe mogen zeggen hoor ihihihad je bakkie thee kunnen doen

ik steeds maar denken dat het topic draaide om Opel corsa… :doh: hahahade ooievaar heeft iig nog een hele leuke job voor de boeg :thumbup:

@Heleen wrote:

ik steeds maar denken dat het topic draaide om Opel corsa… :doh: hahahade ooievaar heeft iig nog een hele leuke job voor de boeg :thumbup:
:lol: :lol: ihhi Heleeen toch, zwanger ? 8):mrgreen:

@Pumba wrote:

@pooh wrote:
Als je er plastic overheen gooit dan gaat het vaak goed.

De corso is namelijk niet altijd gezegend met mooi weer :wall:

Maar idd crepe-papier loopt uit.
Woon jij daar ook??? Ik ben niet nieuwsgierig :liar: :mrgreen:
haha ja :mrgreen: