Cake bakken...

Waarom gaat de bovenkant van mijn cake kapot?



Heb ik de oven dan te warm of gaat het te snel of zo??



Wat kan ik er tegen doen?

je hebt een kam begrijp ik.



Volgens mij heb je m iets te heet gebakken.



Pimp je cake gewoon joh.

Met marsepein of met een glazuurlaag. Slagroom erover helpt ook wel :wink:

Ik vind dat juist altijd zo mooi staan…

@miekske wrote:

Ik vind dat juist altijd zo mooi staan…




lekker ambachtelijk :wink:

@miekske wrote:

Ik vind dat juist altijd zo mooi staan…




Ja ik ook, vind absoluut niet dat ie dan mislukt is hoor :naughty:

Vind het ook mooi :inlove:

haha jullie geven er een leuke draai aan!

wij kunnen ook bijna nikssss meer serieus nemen he :wall: :wink: :mrgreen:

nee maar ehmm die ‘kam’ in het midden, dat weet ik dus verder ook niet… Lydia is daar dus meer in thuis… :angel:

Als je cake bakt in een cakevorm, moet je na een half uurtje bakken even de cake een cm of 2 diep over de lengte insnijden, dat heeft een mooier resultaat en zo kan hij gewoon alle kanten op bakken :mrgreen:

Als ik hier cake bij de warme bakker koop, dan ziet hij er net zo

uit dus wat is het probleem? Hij smaakt er toch niet minder om ? :think:



Jij wilt hem net zoals die goedkope (fabrieks) grootmoederscake van een willekeurige supermarkt?

Kam eraf snijden en naar mij opsturen, aub!! :drool: :drool:

@Paschal75 wrote:

Als ik hier cake bij de warme bakker koop, dan ziet hij er net zo

uit dus wat is het probleem? Hij smaakt er toch niet minder om ? :think:



Jij wilt hem net zoals die goedkope (fabrieks) grootmoederscake van een willekeurige supermarkt?




Nee dat wil ik inderdaad ook niet!!

Ik hou het wel bij mijn ambachtelijke cake, met kam er in.

Ik dacht alleen dat ik dan iets neit goed gedaan had.

Bedacht voor jullie meningen!

@Anita-1982 wrote:

@Paschal75 wrote:
Als ik hier cake bij de warme bakker koop, dan ziet hij er net zo

uit dus wat is het probleem? Hij smaakt er toch niet minder om ? :think:



Jij wilt hem net zoals die goedkope (fabrieks) grootmoederscake van een willekeurige supermarkt?




Nee dat wil ik inderdaad ook niet!!

Ik hou het wel bij mijn ambachtelijke cake, met kam er in.

Ik dacht alleen dat ik dan iets neit goed gedaan had.

Bedacht voor jullie meningen!


Nee Nee Nee…Je bedoelt natuurlijk Kam afsnijden en naar NEF op sturen!

:slight_smile:

cake… heb ik al weken zin in.



Jummie!!

ik heb nooit een kam, bak de cake altijd eerst 45 minuten met alu folie over de bovenkant, alleen laatste 15 minuten haal ik dat eraf en altijd op 160 graden bakken. :thumbup:



Maakt me niet zo uit hoor, maar maak vaak gevulde cake en dat ziet er gewoon mooier uit als hij “strak” is :mrgreen:

@Nefarious wrote:

@Anita-1982 wrote:
@Paschal75 wrote:
Als ik hier cake bij de warme bakker koop, dan ziet hij er net zo

uit dus wat is het probleem? Hij smaakt er toch niet minder om ? :think:



Jij wilt hem net zoals die goedkope (fabrieks) grootmoederscake van een willekeurige supermarkt?




Nee dat wil ik inderdaad ook niet!!

Ik hou het wel bij mijn ambachtelijke cake, met kam er in.

Ik dacht alleen dat ik dan iets neit goed gedaan had.

Bedacht voor jullie meningen!


Nee Nee Nee…Je bedoelt natuurlijk Kam afsnijden en naar NEF op sturen!

:slight_smile:




LOL… :mrgreen:

Dat is altijd het lekkerste van de cake, de bovenkant die een stukje omhoog is gekomen. Net als bij muffins…de top van de muffin is het lekkerste!



:drool: :drool:

Als ikz elf een cake bak barst de bovenkant ook altijd open…tis me nog nooit gelukt zonder…en hij smaakt er niet minder om hahaha.

hmmm ik krijg er gelijk trek in :drool: