BV-cafe...

http://www.ad.nl/utrecht/stad/article1845839.eceHier een berichtje over het BV-cafe…

Ik dacht dat er al een topic over was maar ik zie het niet staan? Dus dan maar zo.Leuk initiatief. En uiteraard, zoals je kunt verwachten, suffe reacties op het artikel… het is dat je je helemaal in moet schrijven om te reageren, anders hadden ze ervan langs gekregen :wink:Maar op zich wel een leuk idee. Jammer dat het niet gewoon elke dag open is. Of misschien begrijp ik het verkeerd; is eht wel elke dag open maar zijn alleen op bepaalde tijden ‘deskundigen’ aanwezig…?In elk geval een goed begin!

@GroeneVrouw wrote:Maar op zich wel een leuk idee. Jammer dat het niet gewoon elke dag open is. Of misschien begrijp ik het verkeerd; is eht wel elke dag open maar zijn alleen op bepaalde tijden ‘deskundigen’ aanwezig…?


Seven2Seven is als Coffee & Sandwichbar gewoon dagelijks open en heeft blijkbaar een extra warm hart voor voedende moeders :inlove: Mocht je daar in de buurt aan het shoppen zijn, dan kun je daar dus gerust even binnenlopen en onder het genot van iets lekkers je kindje voeden. En iedere donderdagmorgen van 9.30 u tot 11.30u zijn er inderdaad bv-deskundigen aanwezig. Op bv.com wordt er ook aandacht besteed aan het bv-café: http://www.borstvoeding.com/nieuwsberichten/borstvoedingcafe_utrecht.html .