buik"verf" waar te halen?

Hey Dames!Ik wilde iets leuks doen met mijn buik voor een kerstkaart (weet niet of het gaat lukken hoor! :roll: ), maar het is 1e probleem dient zich al aan… Waar haal ik buik"verf" vandaan?Winkel, internet? Iemand suggesties?X Do

Het is geen verf wat je op je buik kunt smeren, maar gewoon schmink…

Ik heb tijdens mijn eerste zw een hele dure ‘echte’ schminkdoos gehaald, en die gebruik ik nu, vijf jaar later, nog steeds voor mijn dochter…Er zijn ook mensen die tegen vergoeding een kunstwerk op je buik schminken en daarvan dan foto’s maken.Maar je kunt natuurlijk ook bij de plaatselijke feestwinkel een paar kleurtjes halen en daarmee aan de slag gaan. :dance:

Ik weet ook dat het geen verf is, vandaar dat ik “verf” schreef.Maar hier in de winkels heb ik ook geen schmink zien liggen (ja alleen zwarte pieten schmink)

gewoon bij de intertoys kun je schmink kopen, in verschillende kleurtjes, anders moet je eens googlen. En iedere feestwinkel heeft ook uitgebreide collecties ( en vaak ook wel een webshop)

En anders gewoon vingerverf :mrgreen:

he, wat een goed idee eigenlijk!

Wat wil je op je buik gaan schilderen???

(nieuwsgierige zoekt nog naar kerstkaart ideetjes)

Ik heb toen gewoon bij de ‘fopshop’ smink gehaald (voor je gezicht) en dat op mn buik gedaan! (Had voor mn geboortekaartje beschilderde buik)

Wauw…mooi!!!