borstvoeding en hcg

ik zat me wat af te vragen…ik ben nu zwanger en silve krijgt nog borstvoeding, aangezien hcg ook in de urine zit…lijkt me dat het ook in moedermelk aantoonbaar is…zou silve dan misselijk kunnen worden van mijn melk??

Een vriendin van mij heeft een dochtertje van 1 en is zwanger van de tweede. Zij is gewoon doorgegaan met het geven van borstvoeding geven aan haar dochtertje. Haar dochtertje is er niet ziek/misselijk door geworden.

Allereerst van harte gefeliciteerd met je zwangerschap :inlove:Op http://www.borstvoedingsforum.nl , het forum van de Samenwerkende Borstvoedingorganisaties, is eens dezelfde vraag gesteld: Borstvoedingsforum-HCG ook in mm?.:slight_smile:

jeetje ik open een topic en vervolgens vergeet ik m gewoon :oops: …thnx voor je reactie yvonne…ik dacht dat je van hcg misselijk werd maar dat is dus nog niet bewezen…

silve heeft ook nergens last van dus :thumbup:alleen zijn mn boobs verschrompeld en komt er weinig melk uit :shock: komt dat nog goed??? neem aan dat het door de hormonen komt??:-*