Bobike gebruikers opgelet

Gebruik je een atb beugel (of waarschijnlijk ook een gewone bevestiging met insteekstuk) van bobike dan opgelet:Controleer regelmatig bij alle bouten of ze nog goed vast zitten!!!Anders kan jou ook gebeuren wat ons dinsdag is overkomen:N. fietst met Ilse achterop van het kdv naar huis. Totdat halverwege Ilse met fietsstoeltje en al op de grond ligt te brullen :shock:

Blijkt dat het standaard insteekelement is afgebroken en Ilse dus met zitje en al van de fiets gevallen is. :cry:Gelukkig heeft Ilse er niets aan overgehouden maar we moeten er niet aan denken dat wat als…er net een auto aankwam…wat als ze tegen een stoeprand was gevallen. :frowning:Mijn vermoeden is dat 1 van de 2 bouten los zat, die door een bobbel in de weg gevallen is met als gevolg dat Ilse met zitje aan nog maar 1 bout vast zat en dat door het gewicht die andere bout/moer afgebroken is.Dus, check regelmatig of alle bouten nog goed vast zitten.

de foto: de moer hoort dus in het insteekelement te zitten

:hug: :hug: :hug: Wat een schrik!

Bedankt voor de tip!

jeetje, wat zullen jullie geschrokken zijn :hug:ik zou hier wel zeker een melding van doen,hier ook maar even in de gaten houden dus

Zooo, jullie zullen geschrokken zijn :shock: :hug:Goed dat je het even meldt zo kunnen andere mensen hun zitje nakijken :thumbup:

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: HELE DIKKE :hug: :hug: :hug: :hug:Arme Ilse! (en papa en mama natuurlijk)Zeker even Bobike over mailen, want dit zou niet mogen gebeuren!

Jemig hé dat is schrikken :shock: :hug:.

Gelukkig is het goed afgelopen.Hier staat de fiets alweer een tijdje ongebruikt in de schuur. Maar als ik er weer mee ga fietsen zal ik het idd even axtra controleren.

:shock: Waaaaat???

Da’s echt heel erg zeg!!! Wat een schrik!!! :shock: :hug: Durft ze weer zonder angst achterop de fiets? :frowning:Bedankt voor je melding, ik heb ook een zitje van Bobike…

Jeee schrikken zeg!! :shock: Gelukkig is alles goed afgelopen.

Bedankt voor de tip :thumbup: ik hou het hier nu ook goed in de gaten (heb ook een zitje van Bobike…)

Jeetje wat een schrik, maar ik zou zeker bobike erover mailen want dit mag niet gebeuren.:hug: :hug: :hug: :hug:

geld neem ik aan ook voor de zitjes voorop

Heb mijn vriend gelijk opdracht gegeven…Wij hebben toevallig vorige week afgesproken dat we Veron alleen nog maar met helm meenemen op de fiets… Vorig jaar ben ik samen met hem gevallen en ben eigenlijk nog steeds niet helemaal bijgekomen van toen en wil geen enkel risico lopen…:hug:grts patricia

brr wat een schrik… :shock:

Dat zoiets kan gebeuren…wij zitten net te denken om een stoeltje voor achterop en wij hebben nog de mogelijkheid om een atb beugel te gebruiken of niet…

weet nu wel wat ik ga doen…bedankt voor de tip… jammer dat je het aan de lijve hebt moeten ondervindenGeeft Ilse een dikke :hug: en zelf even rustig bijkomen van de schrik…

@MamaMarianne wrote:

ik zou hier wel zeker een melding van doen,


Ik heb gisteravond ook een mail gestuurd via de site van bobike.

We gebruiken de ATB beugel al vanaf dat de oudste 9 maanden was dus het zit al jaren hier op de fiets en nooit eerder dit meegemaakt.

:shock: :frowning: :hug: :hug:

Wow, wat schrikken!! :shock: Arme Ilse en geschrokken papa en mama! :hug:

Jee wat een schrik! Al een beetje bijgekomen? :hug: :hug:Bedankt voor de tip, ik zal voortaan ook de bouten extra controleren!

Vandaag een reactie gekregen van Bobike, ze gaan het onderzoeken, heb de foto’s net doorgestuurd naar ze.

Afwachten wat ik er verder nog van te horen krijg.Dochter krijgt een Bobi-knuffel toegestuurd…(nog een knuffel erbij :roll: )

update…vanmogen werd ik gebeld door Bobike, de mevrouw van de klanteservice was erg aardig.We krijgen een nieuwe atb beugel toegestuurd en het blijkt dat de nieuwere versie veiliger is qua moeren en bouten. (we hadden nog een oudere uit 2005).netjes afgehandeld in ieder geval, toch een pluim voor Bobike dat ze het geval serieus hebben genomen.

Netjes!

:shock: :shock: :shock: Wat zullen jullie geschrokken zijn zeg :hug: :hug:Gelukkig had je kleine meid niks.Wat een goede service van bobike zeg :clap: