Bikini

Tja, nog even en dan is het lente, en dan nog even en dan is het zomer! :dance: :dance:Ik ben al eens een beetje aan het kijken naar een nieuwe leuke bikini… Heb nu een E-cup, maar daar moet ik de boel een beetje in proppen zeg maar :oops: :oops: dus eigenlijk moet ik gewoon een F hebben, hoe erg ik het ook vind…maar… waar vind ik nou net die ene leuke bikini? Heb al bij de Wehkamp enzo gekeken, maar daar gaat veel maar tot E… :frowning:Wie weet een leuk winkeltje in de buurt van Rotterdam, en dan niet te duur? :wink:

Balen is dat he… Ik ken het hoor, nu ik afgevallen ben pas ik weer “gewoon” in D (vind het nog genoeg hoor, voor iemand van 1.59 :roll: ), maar hiervoor moest ik ook E of F hebben… Ik kon voor bikini’s alleen slagen in de grote maten lingerie winkel hier in Enschede… Hebben ze alleen maar lingerie en zwemgoed vanaf maat E… Zo’n winkel hebben ze in Rotterdam vast ook wel toch :think:

he mama van Jayden :inlove:ja ze zullen het vast in Rotterdam ook wel hebben ja, geloof in Spijkenisse ook wel ja…

Ik heb een cup E en ga in Breda altijd… Hebben ze tot 65I, dus ik kan nog even vooruit. Zijn gespecialiseerd in grote cups (en alle omvangen!)

In principe als je een grotere of afwijkende maat hebt kom je praktisch altijd uit in de duurdere zaken, ik koop ze bij BonnieB :thumbup:

top en broekje kon ik apart komen :angel:

In speciaalzaken de meestal wat duurder zaakjes hebben ze wel grotere maten.

heb inmiddels bij de Livera een bikini gekocht van Saphh :smiley:

hier in t.ubbergen hebben ze een speciaalzaak, daar haal ik ze altijd, ondanks dat ik een gewone maat heb.

Je had ook in het dorp bij silly langs kunnen gaan, is ook een lingerie winkel voor grote maten is mij verteld ! :mrgreen: