bijzondere tekens op laptop doen raar

Ik heb het alleen op het KOK/forum dat de bijzondere tekens van mijn laptop plotseling een toets verder zitten. Dus waar normaal het vraagteken zit, zit nu =. En haakje openen ) en verbindingsstreepje is / geworden.Bekend ´probleem´?

Ja hier nog een SeeseeEm. Ik heb er ook wel eens last van. Heb ook geen flauw idee waardoor het komt. Zo ben je aan het typen en doet ie het gewoon en zo staan ineens de tekens raar. Het lijkt er dan op de de toetsenbord instellingen zijn veranderd zonder dat jezelf iets hebt gedaan.Het is volgens mij ook geen virus, want ik heb al regelmatig laten scannen en het komt alleen voor op KOK.

had ik laatst ook alleen dan opmsn enniet op kok heel raar,

Als je XP hebt kun je dor tegelijkertijd de linker ctrl toets en de linker shift toets van toetsenbord indeling wisselen.Als je deze 2 toetsen nogmaals tegeljk indrkt staat het weer gewoon.Als je systeem opnieuw opstart is het ook weer goed want dan kiets XP weer je standaard toetsenbord.(altijd leuk om iemand die dit niet weet hiermee een beetje te plagen)

ik heb XP :mrgreen: dus vandaar… goh weer wat geleerd!! :mrgreen:Thanks Ruud! Prettige kerstdag verder.

Dat is het! En ik weet nu ook de oplossing!

Dank je Ruud!!!

Het lag dus niet aan KOK zelf maar waarschijnlijk aan het feit dat ik hier het meest te vinden ben van mijn internettijd!