bezuinigingen

Gemeente eindhoven, gaat bezuinigen op het taxi-vervoer :shock:oudste draak gaat met het taxibusje als bij zijn vader is.

Heeft hij nu een groot probleem met zijn werk…

de afstand is 6.7 KM,

en nu zeggen ze onder de 6 km geen vervoer meer…Ik denk dat er nu veel gedupeerde zijn… :?met hoeveel KM gaat het in andere regio’s??

Geen idee, maar… :thumbdown:

Rotstreken zijn dat!:hug:

Hmm, ik heb de papier nog niet gelezen. We hebben net de nieuwe formulieren binnen gekregen.'t Is hier ook 6 kilometer. Heb eigenlijk geen idee hoe dat voorheen was. Volgens mij zat er al een minimum aan. Maar er is veel veranderd. 'k Heb net alleen even naar de km gekeken. Wij zitten op 21 km, dus ben er nooit mee bezig geweest. Ik heb nog geen ouders erover gehoord. Ben wel benieuwd of ze moeilijk doen over de halve dagen. A.nyk heeft voor 2 middagen vrijstelling ivm vermoeidheid. Het eerste jaar is dat een hele strijd met de gemeente geweest. Afgelopen jaar is het zonder slag of stoot gegaan, maar het zou me niets verbazen als het dit jaar weer een probleem wordt.

Ach, het eerste jaar kregen we ook een telefoontje of ze echt in de rolstoel vervoerd moest worden :wall:Maar laat ik niet te hard klagen over de gemeente, onze aanbouw is net klaar. En eigenlijk zijn we heel tevreden over hoe het hier gaat.