Beurse buik??

Deze maand heb ik voor het eerst Clomid gekregen. Ik heb het geslikt van dag 5 t/m 9.Op dag 18 werd ik ineens wakker met een pijnlijk gevoel in me buik, ik had het gevoel dat het mijn eisprong was. En op dag 20 had ik ook een vette positieve ovulatie test dus dat klopte dan wel. Alleen heb ik het beurse buik gevoel al 4 dagen. Vorige maand had ik het maar 1 dag, maar deze keer houdt het wel lang aan vind ik. Het is wel wat minder geworden, maar ik voel het nog steeds…Zou dat door de Clomid kunnen komen?? Doordat er een heftigere eisprong is geweest ofzo??Wie herkent dit?

Hoi Destra,Ik gebruik ook clomid, de laatste keer merkte ik ook dat ik m’n eisprong kreeg inderdaad flinke pijn. Ik heb dat gevoel iets van 2 dagen gehad.

Klinkt misschien gek maar ik denk omdat we clomid gebruiken groeien je eitjes groter en sneller. Wie weet als die dan springt is die groter dan normaal waardoor die pijn ontstaan ? ik zeg maar wat weet niet zeker of dat zo is maar het lijkt de meest logische verklaring hiervoor.gr marientje