Ben zoo blij...

…met mijn ontvangen GeboorteTens, de Femina (pijnbestrijdingsapparaatje)

Heb gisteren de gebruiksaanwijzing doorgenomen en ook reacties gelezen op het wereldwijdeweb, en zie nu helemaal niet meer op tegen de pijn.

Ik denk dat het idee dat ik wat heb wat zou kunnen helpen, me al veel meer zal ontspannen!!Ik ben van plan om hem, na mijn bevalling voor een KOK-vriendenprijsje te gaan uitlenen, dus als er mensen zijn die er interesse in hebben dan hoor ik dat wel?Eerst zelf maar eens ervaren!

Uhm wat doet zo’n ding dan eigenlijk?Niet dat ik opzie tegen de bevalling eigenlijk, die van Jim was echt wel zwaar volgens de vk, kraamhulp en de mensen in het zkh, maar ik heb dat zo helemaal niet ervaren… maar als zo’n ding je helpt ontspannen als je een nare ervaring hebt gehad is het een super apparaat natuurlijk!

Het haalt de scherpe kantjes van de weeen af. Je voelt ze wel maar veel minder pijnlijk. Het geeft stroomstootjes, wordt ook wel gebruikt in de Fysiotherapie, ik zal kijken of ik info kan vinden en dat hier posten!

GeboorteTENS is een apparaatje dat pijnprikkels zoals weeënpijn of chronische pijn zodanig beïnvloedt dat de intensiteit van de pijn minder wordt. TENS staat voor Transcutane Elektro Neuro Stimulatie. Als je bijvoorbeeld weeën hebt, stuurt je lichaam pijnsignalen naar je hersenen. Het apparaatje blokkeert deze prikkels via lichte elektrische pulsen.En hier wat ervaringen van de site van geboortetenshttp://www.geboortetens.nl/ervaringen.html

is het niet zo dat sommige zorgverzekeraars met aanvullende verzekering deze vegoeden? :think:

Ja volgens mij wel, maar ik heb alleen een basisverzekering! (en een aanvullende voor de tandarts)Op de site van geboortetens staat wel welke het in hun pakket hebben dacht ik?http://www.geboortetens.nl/home.html