ben ik nou zo vreemd??

Heb een wondje aan mijn vingers en ik moet er echt een paar keer per dag in knijpen of het nog gevoelig is. :oops: En ik moet ook meerder keren per dag voelen of ik mijn vingers nog kan buigen. De ene vinger is sinds vanmorgen hechtstrip en pleisterloos. Elk velletje wat los komt moet er af worden gepeuterd.En als ik met mijn ene hand iets voelt wat raar/onprettig aanvoelt zoals bijv. een vervelende stof moet ik ook met mijn andere hand voelen. Zit er water in mijn ene oor, dan moet het ook in het andere oor.

Zo’n rare ben ik ook hoor. :slight_smile:

:lol: :lol:

Hier ook zo’n freak :lol:

vreemd ben je sowieso wel hoor :mrgreen: (hoeveel negerzoenen wil je bij de thee?! Of wil je na deze opmerking het hele pak :lol: )Herken alleen het deel van ‘nog even voelen of het nog wel pijn doet’.

Heb ooit in mijn enkelbanden ingescheurd… en nee daar kan je niet op lopen… braaf hele tijd met enkel omhoog, maar toch elke keer voor je gaat hobbelen (al dan niet met krukken) even testen of het echt wel pijn doet nog :wall: … tuuuurlijk dat is binnen een dag wel genezen hoor :roll: