Beetje wanhopig

We hebben sinds sept een pup,die nu een half jaar oud is.Sinds eerste kerstdag gaat het niet goed met haar ze was suf en wilde niet lopen,naar de dierenarts gegaan en die hield het op een virus,pijnstilllers en antibitica mee gekregen,ze had 40,5 koorts.Na 3 dagen nog geen verbetering,dus weer naar de da,ze kreeg nu ook een spuit en daar knapte ze wel weer wat van op,maar weer een paar dagen later ging het heel slecht,ze zakte door haar achter benen heen en kon niet meer zelfstandig staan,de weekend arts gebeld en we konden direkt komen,ze kreeg daar een pijnstiller gespoten en prednison,bij dit laatste waren ze geen voorstander bij zo’n jonge hond maar het sloeg wel aan,van lieverlee knapte ze weer wat op,we moesten iedere dag terug komen voor spuiten,en na een week zijn we gaan afbouwen,dit was vorige week en donderdag ging het zo goed dat we konden stoppen.Vrijdag ochtend wilde sammie niet eten en ook weer niet haar bench uit,toch maar ff een weekend aan gekeken maar net toch maar weer naar de dierenarts gegaan ,want op dit moment heb ik geen pup maar een bejaardehond.Waar ik dus al bang voor was het is weer terug,ze heeft eigenlijk een hersnevlies onstekking maar dan in haar achterhand,we zijn nu doorverwezen naar een specialist in oisterwijk 100 km hier vandaan,ik zit nu te wachten tot dat de da mij beld want hij gaat een spoed plek regelen omdat je niet heel lang met dit soort dingen moet wachten.Nu heb ik in aug mijn andere hond in laten slapen,waarmee we ook 10 jaar hebben lopen tobben,hoop zo dat ik over een paar weken weer een gezonde pup heb.

Heel veel sterkte meid. Klinkt inderdaad heftig.

Oisterwijk is gelukkig een hele goede kliniek (heb er zelf goede ervaringen mee)! Hoop dat het snel opgelost is en je pup kan gaan puberen ;).

oh wat erg zeg, hoop dat jullie pup hauw opknapt

Tjee wat een onzekerheid zeg. Ik snap dat je baalt en verdrietig bent.

Ik moet wel zeggen dat ik hele goede ervaringen heb gehoord (van vrienden, en ik ben met een van hun honden ook een paar keer erheen geweest).

Ik hoop zo voor je dat ze kunnen helpen, en dat je niet te veel ritjes zo ver weg moet rijden.

Heel veel beterschap voor jullie viervoeter!

sterkte meid, hoop dat je hondje gauw weer helemaal lekker pup kan zijn! :hug:

Sterkte… :kaars:

sterkte hoor!!

Ik mag donderdag naar de specialist.

duurt nog lang zeg!! :frowning: sterkte hoor

Dat lijkt nog zo ver weg hé! Gelukkig is het niet zo dat je nog weken moet wachten! hoop dat hij/zij wat kan!

ik zou als ik jou was zelf ook nog even wat onderzoek doen naar d.a die gespecialiseerd zijn in dit. Kan maar zo zijn dat je dichter bij huis terrecht kunt.Onze kat had ooit patella luxaties. d.a stuurde mij naar vet. kliniek in wageningen…duur jongen. Ik zoeken bellen, bellen. Ik kwam uiteindelijk een dorp verder terrecht en was de helft goedkoper uit. En :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: arts

oh jeetje, dan maak je je een zorgen! :hug:Ik hoop dat je pup snel weer beter word als je donderdag in Oisterwijk bent geweest. :hug:

Ach gossie waarom heeft je da je zo lang laten lopen? Hoop dat Sammie gauw opknapt, een jonge hond moet rennen en ravotten en daar moet je af en toe stapelgek van worden… wat een zorgen om je beessie!

@Tante Soesa wrote:

Ach gossie waarom heeft je da je zo lang laten lopen? Hoop dat Sammie gauw opknapt, een jonge hond moet rennen en ravotten en daar moet je af en toe stapelgek van worden… wat een zorgen om je beessie!
De dierenarts heeft mij niet lang laten lopen hoor want mestal slaat zo’n eerste kuur al aan bij een hond en bij sammie deed die dat pas bij de 2de maar toch kwam het weer terug heb echt een super arts kon hem altijd bellen en rekende ook geen consulten meer alleen medicijnen.En hij heeft voor mij alles geregelt in oisterwijk kon ook naar utrecht maar die raadde hij sterk af duur en moest daar lang wachten en ze zijn daar niet zo menselijk zei hij.Ik moet naar een ortopeet en die heb je niet zoveel in nederland denk ik want ik kon ook naar gent als ik dat wilde.

Net was ik op stal en vertelde het verhaal en toen zei diegene van stal waarom zou je haar niet in laten slapen al die energie en geld.Voor ons is ze echt een onderdeel van ons gezin,als je kind iets heel ernstigs heeft dat zeg je dat toch ook niet,ben er echt verdrietig van,kijk als het niet anders kan dan is het zo zal echt niet door blijven gaan als het niet meer hoop vol is,maar dat is het nu nog wel.

maar wat houdt hersenvliesontsteking in de achterhand in? :think:

dat begrijp ik nietik hoop dat het snel beter gaat :-*

Er zit ook zo’n soort vlies bij haar achternenen en dat is ontstoken dit coordineert de achterhand en dat kan het dus nu niet en ze loopt dus nu ook erg slecht het hele fijne weet ik er ook niet van hoop donderdag meer te weten hoe alles zit.