Beetje bloed

Hoi dames.Ik ben vanmorgen even geschrokken. Ik dacht eergisteren dat ik ongesteld werd. had ene beetje donkere afscheiding. Ben er net een weke vanaf.Vanmorgen ging ik weer naar de wc toe. Had ik weer zwarte afscheiding. Kan oud bloed zijn. Maar toen ik mij afveegde had ik wat bloed er tussen. Ook wat lichtrose. .Vanmiddag was het weer weg. heb echt geen gevoel dat ik ongesteld moet worden. ben ja ook net geweest. Hebben jullie dat ook wel eens? Ik heb het nog nooit gehad.

Nee, nooit gehad, Als het morgen nog zo is zou ik toch even de ha bellen!:hug:

Heb sinds de zwangerschap elke keer tussendoor ook donkere afscheiding/bloed/smurrie/troep. Van rood to zwart. Baal er van. Heb ook vreselijke PMS, echt om :wall: van te worden.Herkenbaar voor jou?Ik sta op het punt om de ha te bellen omdat ik het zat ben de helft van de tijd (semi) ongi te zijn en zo in een emo achtbaan te donderen elke keer.

Ja ik heb er wel last van gehad gaat nu net een paar maanden goed

was een week ong en dan een dag niet en dan weer 3 dagen wel en dat ging 2 jaar door ben er nu maar mee naar de gyn gewwest en heb een antiboticum kuur gehad en nu gaat het beter

Ik heb er nu geen last meer van. het was die ene dag. wel raar hoor. Heb het nog nooit gehad.Ik hou het zekers in de gaten.:-* voor jullie reacties.

Hee Karin, wat gek joh.

Gelukkig dat het opgehouden is. Want onzekerheid is vreselijk he?

Ik hoop dat het nu wegblijft!

Dat hoop ik ook.

Nou ik ben nu twee dagen van mn ongesteldheid af. Ik ga net naar de wc. En ik heb weer wat rose verlies. Nou dat heb ik nog nooit gehad. Kan dit? Dit lijkt wel weer op wat ik een maand geleden heb gehad.jeetje. Mischien woesndag toch de dokter maar is bellen voor mn gemoedsrust.Pff krijg het er benauwd van. Zal wel niks zijn, maar toch

Ach wat naar voor je meis.

Maak je niet te druk hoor. Maar het is een goed plan om naar de huisarts te gaan, laat je niet wegsturen met woorden hoor! Laat hem de tijd nemen en je desnoods bij twijfel doorsturen naar een gyn.(Hier in Zwitserland zou m’n huisarts niks zelfs onderzoeken maar me meteen verwijzen naar mijn gyn, ook al denkt ze aan niks ergs. Het wordt altijd onderzocht). En voor je geruststelling is dat ook heel belangrijk.Sterkte hoor, het komt echt wel goed! :-*

Kijk dat is nou weer mooi daar in Zwitserland he. Gewoon even checken ook al is het niks.Nou later was het wel weer weg. Net zoals toen. Maar ga woensdag wel even bellen.

Volgens mij kan dat tegenwoordig in nl ook. Zonder ha verwijzing naar een specialist.

Oohh dat wist ik niet.Ik bel morgen even.Ik laat het jullie weten.

Bellen he meis! :-*

ja doe ik hoor. :-* Morgen .Was vanmorgen laat. Ik was erg moe En Luuk was vrij. Dus heb even wat langer in bed gelegen.Morgen ben ik weer vroeg.

Wat apart…ben je alweer aan de pil?!Ik kan me heugen dat ik het een tijdje geleden ook had, maar dat kwam doordat ik een paar maanden de pil had doorgeslikt…(niet zo’n goed idee kennelijk…)

Ik hoor wat de ha zegt!

Nee ik slik geen pil nee. Vind het ook vreemd hoor.Maar morgen horen jullie meer.

Nou heb gebeld. Ik moest het even in d egaten houden. Zij zegt het kan voorkomen dat je hormonen eventjes niet in orde hebt. En dan kan je wel is een tussentijdse bloeding hebben. Als het vaker voorkomt moet ik weer bellen. Ze heefd het wel genoteerd.,

Nou, in de gaten houden dan maar!

:-* Ja doe ik hoor. :thumbup:

Hmm…wel vreemd dat ze je door laten lopen terwijl het de tweede keer al is dat je dit krijgt… :think:

Als je het niet vertrouwd gewoon bezoek gyn eisen hoor!:-* . Jewel