beeb zelf de borst laten zoeken?

Hoi hoi,Ook deze ronde wil ik heel graag bv gaan geven en ik lees verhalen over dat je beeb zelf de borst kan laten zoeken na de geboorte. Ik wil dat ook!Dat is hier afgelopen keren niet zo gegaan, de eerste keer is dana gewoon heel relaxed en netjes aangelegd, ging helemaal prima. Bij elin daarentegen had ik een irri kraamhulp die elin met haar gezichtje in mijn borst aan het duwen was, en ik had echt zoiets van rot op ik doe het zelf wel, blijf van mijn kind af dit kunnen we prima met ze tweeen.Maar nu heb ik zoiets van, als beeb ook zelf de borst kan vinden, lijkt me prachtig.Wie heeft dit ook gedaan en hoe ging dit in zijn werk? Leg je beeb gewoon op je buik en gaat ie vanzelf kruipen dan ofzo of hoe moet ik dat zien?

hier bij z idd gewoon laten gebeuren ipv echt aanleggen. Kindje komt bij een redelijk normale bevalling gewoon op je buik te liggen, en daarna is het eigenlijk gewoon een kwestie van de tijd nemen. Lekker genieten van dat wurmpje op je buik en kijken of hij/zij op een gegeven moment op zoek gaat naar je tepel.

Dat wil ik ook, lijkt me zo mooi.

Schijnt idd zo te zijn dat ze het helemaal zelf doen, de loopreflex bijv is daar ook voor bedoeld oorspronkelijk, zo duwt de baby zichzelf omhoog richting borst.

Op Kiind staat een artikel over de eerste voedingen, daar staat oom eea over zelf de borst zoekein. En er is een mooi filmpje, akn m alleen even niet vinden zo snel :think:

dit is de ‘breast crawl’.

Heb er een keertje een mooi filmpje van gezien. Kindje ging echt ‘kruipend’ naar de borst. Duurt even… heb je ook wat :inlove: .Hier zat het er bij de jongste 2 een beetje tussen in… heb ze deels zelf laten zoeken, maar op het laatst toch wat actiever geholpen. Bij de 3e vooral omdat ik begon te shaken en te doen en het ventje nog net niet van mijn buik afrolde :shifty:.

Dit is dat filmpje wat jullie bedoelen.http://www.youtube.com/watch?v=Zh_SQOhmzCI&feature=relatedDat heeft Bianca& laatst geplaatst in dit topic:

http://www.kindjeopkomstforum.nl/viewtopic.php?t=99741

@miro wrote:

Dit is dat filmpje wat jullie bedoelen.http://www.youtube.com/watch?v=Zh_SQOhmzCI&feature=relatedDat heeft Bianca& laatst geplaatst in dit topic:

http://www.kindjeopkomstforum.nl/viewtopic.php?t=99741
ja dat filmpje gaaf!!en femmie gewoon doen wil ik ook bij een 3e :inlove: :inlove:

och gos, zo’n klein hummeltje op je buik is al heul mooi, maar hoe dat babytje die tepel weet te vinden :inlove: :inlove:

ow prachtig! Thx meiden voor de reacties :inlove:

Wauw!! Dit ga ik ook zeker met vk bespreken!! wat ziet dat er relaxed en natuurlijk uit :inlove:

degene die na het zien van dit filmpje nog dúrft te zeggen dat borstvoeding niet mooi is…die spoort niet volgens mijPRACHTIG :inlove: :cry: :inlove:

Nou… mijn man is helemaal pro bv maar dit filmpje vindt hij het dus gewoon zielig.

Hij zat echt zo kijk dat arme kind nou, geef gewoon die borst :lol:Wij moeten dus nog een in overleg hier :wink:

@Lune wrote:

Nou… mijn man is helemaal pro bv maar dit filmpje vindt hij het dus gewoon zielig.

Hij zat echt zo kijk dat arme kind nou, geef gewoon die borst :lol:echt joh? wat grappig, het woord 'zielig' is wel het laatst dat bij me opkomt bij dit filmpje. Je kunt natuurlijk ook voor een middenweg gaan he; het kindje wel zelf op zoek laten gaan, maar wat meer meehelpen om de tepel daar te krijgen waar het de bedoeling is.

Ik was ook echt verbaasd hoor, had ook al zoiets gezegd dat we natuurlijk als het lang duurt best even kunnen helpen, maar dat ik niet meer zo’n kraamhulp wil die de borst in dat kind propt (nu was dat bij de jongste ook al zo hoor, maar bij de oudsten is dat wel gebeurd).

ow joh, vond ie het echt zielig ja? Kan me wel voorstellen hoor dat je geneigd bent te gaan helpen, omdat je zo’n net op de wereld hulpeloos hummeltje al wat kan zijn best ziet doen :inlove: .