Bedreiging met vuurwapen.

Bedreiging met vuurwapen aan Slingerbeekstraat

Gepubliceerd op 12 juli 2010, 13:02

Laatst bijgewerkt op 12 juli 2010, 13:14DEN HELDER -

Een arrestatieteam heeft maandag met loeiende sirenes de stad aangedaan vanwege een (mogelijk) vuurwapengevaarlijke man aan de Slingerbeekstraat.Een konvooi van zwarte wagens kwam aan het einde van de ochtend met hoge snelheid vanaf de N9, en reed via de Rijksweg en de Ravelijnweg Nieuw Den Helder in.In een woning aan de Slingerbeekstraat zat een man met mogelijk een vuurwapen. Hij is de vriend van de bewoonster. Zij kreeg bezoek van haar ex-vriend, die bedreigd werd door de vriend met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp.In zo’n situatie wordt een aanhoudingsteam ingeschakeld, omdat het risico voor de politie te groot is. Het team is gespecialiseerd in gevaarlijke situaties en komt meestal uit Amsterdam.De vriend van de bewoonster is aangehouden en zit nog vast.


  • Dit is vanmorgen gebeurd, het is achter mijn huis, heb uitzicht op het huis.

    Godzijdank was het kindje van de bewoonster (waarom ze ruzie had met de ex) er niet bij. Was die al ondergebracht.

    Ze zijn er met zo een team, zo door de deur gegaan.

    Best raar, zo dichtbij mee te maken, vooral omdat het rustig was afgelopen maanden, en zij hier net 1 maand woont en de politie 14x is langs geweest, omdat het meisje hele tijd ruzie had met de vader van haar kind.

Vooral om het van dichtbij mee te maken is al eng. Dan zou ik mijn kind ook als eerste in veiligheid brengen!En je leest het wel vaker over relationele sfeerwaar kinderen bij betrokken zijn! :frowning:

Ja klopt, vannacht was er weer een arrestatie team (hij was weer vrij).

:zzz:

Als ie zo doorgaat, krijgt ie zeker een straatverbod :slight_smile:

Het rare is, zij verdedigd hem, het is namelijk niet de vader van het kind die zo agressief enzo doet, maar haar vriend.

Vannacht hoorde ik ‘Ik heb jullie gebeld, hij beschermde en hij wilden me vermoorden’, ze zal wel naar iemand gewezen hebben, er lagen 3 jongens op de grond. 1 daarvan woont hier zowiezo niet de ander geen idee.